Decembarski koncerti Đorđa Balaševića u Osijeku, Zagrebu i Beogradu

0
215

Đorđe Balašević će u decembru održati koncerte u Osijeku, Zagrebu i Beogradu, a u januaru 2018. najavljen je u Novom Sadu.

koncert arena đorđe balašević decembarski koncertiProslavljeni kantautor je nedavno za Naxi radio otkrio da će uskoro objaviti album, a pričao je i o obeležavanju četiri decenije uspešne karijere.

Đorđe Balašević prihvatio izazov fanova i snimio pesmu „Unikatna“

– U okviru proslave 40 godina karijere nastupiću 22. decembra u Osijeku, 26. decembra u Zagrebu, 30. decembra u Beogradu, i kako sam ranije obećao, u Novom Sadu na Bogosavljensku noć. To su gradovi koje sam izabrao kao važne u čitavoj ovoj priči, mada svaki grad u kom sam nastupao bio je mesto kojem sam se uvek vraćao i gde sam dobrodošao. Inače, nisam pristalica ove proslave 40 godina karijere. Ali, nisam siguran da ćemo proslavljati pedesetogodišnjicu, pa rekoh da je pravi trenutak možda sada – kroz smeh je dodao Balašević.

Interliber: Obožavaoci u koloni čekali satima na Balaševićev potpis

đorđe balašević fb– Pokušavam da uradim nešto što smo mi u svoje vreme zvali ploče. Moguće je da ćemo do beogradskog koncerta, zapravo sasvim sigurno, imati nekih 10-12 pesama na jednom mestu. Ovoga puta neću napraviti grešku da puštam jednu po jednu, nego ćemo napraviti pravi udar sa svih 12 – otkrio je poznati muzičar.

I njegova mlađa ćerka Beba Balašević obavestila je svoje prijatelje, pratioce i, naravno, Đoletove obožavaoce o datumima predstojećih koncerata. Ujedno je najavila i kada počinje prodaja ulaznica za iste.

Beba Balašević kreće očevim stopama, rasprodat prvi tiraž njene knjige

– OK, došao je i taj trenutak… Osijek, Dvorana Gradski vrt, 22. decembar 2017; Zagreb, Arena 26. decembar 2017; Beograd, Arena 30. decembar 2017; Novi Sad, Spens 19. januar 2018. Ulaznice startuju u nedelju na ponedeljak tačno u ponoć (za sve osim za Novi Sad, mi ćemo ovde ipak malo sačekati, poznati smo po tome da nam se ne žuri, prim.aut.)! – napisala je Beba na društvenim mrežama.

Kad Đorđe Balašević nacrta svoju karikaturu

E. A. / Izvor: Naxi media, Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde