Bend “Dead Kennedys” 4. jula na bazenima “11. april”

0
96

Jedan od najjačih hardcore punk bendova održaće svirku u srpskoj prestonici.

dead kennedys bazeni 11 april promo
Foto: Promo

Kultna pank grupa “Dead Kennedys” nastupiće 4. jula u Beogradu, na bazenima “11. april”. Ovaj bend formljena je 1978. godine u San Francisku, kada se legendarni pevač Jello Biafra javio na oglas u muzičkom časopisu. Sve do 1986. “Dead Kennedys” su žarili i palili scenom, izazivajući kontroverzne reakcije javnosti zbog provokativnih tekstova i još provokativnijih nastupa. U tom periodu objavili su četiri albuma i jedan EP. A, 2001. grupa se reoformila bez Biafre, nastupajući sa različitim pevačima.

Norveški hardkor hor peva „Po šumama i gorama“

Na bazenima “11. april” na Novom Beogradu nastupiće u sledećoj postavi: East Bay Ray (gitara); Klaus Flouride (bas); D.H.Peligro (bubnjevi); i pevač Ron Skip Greer. Fanovi mogu da očekuju hitove iz celokupnog opusa “Dead Kennedys”, od “California Uber Alles” i “Holiday In Cambodia” do “Kill The Poor” i “Police Truck”.
Kao predgrupe nastupiće beogradski bendovi “Trnje” i “Pogon BG”.

Arsenal Fest 08 kompletirao Garden i Explosive DJ Stage

Najbrži fanovi moći će da kupe ulaznice po promotivnoj ceni od 1.900 dinara, dok je regularna cena 2.300 dinara. Ulaznice za koncert “Dead Kennedys” mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde