Darko Rundek 18. avgusta na zatvaranju festivala Nišville

0
101

Nastup Darka Rundeka i njegovog sastava “Apocalypso Now”, biće centralni događaj završne večeri Nišville festivala 18. avgusta na Niškoj tvrđavi.

Zbog velikog nevremena otkazano je treće veče Nišvilla 2017, pa će tako festival zvanično biti zatvoren u petak 18. avgusta nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama. Darko Rundek nastupiće nakon niškog sastava “Jazz Adicts” na Main pozornici. Potom će pred publiku izaći bend “Veri Nais” sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti DJ dvojac Master Flow i Loptica.

Besplatan koncert: Lena Kovačević peva u Pančevu

Darko Rundek održao je koncert na Ušću, na BBF 2015, Foto: Promo / Ivan Urošević
Foto: Ivan Urošević

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija niške kreatorke Jelene Dimitrijević; a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišville festivala. Na Welcome bini, koja će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja, posetioce Tvrđave će zabavljati grupa “Bennz Brickman”. A, na Youth bini će se predstaviti učesnici Nišville programa “Jazz for Kids”.

Ulaz je omogućen svima koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust. Kao i publici Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet i drugi polukomplet. A, važiće i dnevna narukvica za 12. avgust. Svi zainteresovani moći će da kupe ulaznice u slobodnoj prodaji.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde