Darko Rundek: Postao sam deda – jednog delfina

0
303

Muzičar Darko Rundek dobio je u četvrtak neobičnog unuka u Velom Lošinju. A o tome je u video zapisu obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

Muzičar, pesnik, reditelj, glumac i osnivač jugoslovenske rok grupe “Haustor”, Darko Rundek (61), postao je deda! Ali, unuče mu nije podario njegov sin David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest, nego – delfin!

Sa Rundekom i „Stereo MC’s“ kompletan muzički program 15. Belgrade Beer Festa
darko rundek fb
Foto: Facebook / Darko Rundek

– Dobar dan dragi humanoidi, ja sam ne samo čovek, nego sam ujedno postojani otac jednog delfina koga sam usvojio kod Lošinja – rekao je Rundek u video-snimku koji je podelio na društvenim mrežama.
– Zapravo, usvojio sam delfinku. Delfinka je sa još nekoliko drugarica na svet donela desetak mladunaca, pa sam, prema tome, ja deda jednog od tih malih delfina. Ako i vi želite da to postanete, možete otići u “Plavi svet” kod Velog Lošinja, usvojiti delfinku i tako ostvariti svoj san da postanete deda.

Kralj Čačka sa Rundekom na Tašu

“Plavi svet” je institut za istraživanje i zaštitu mora u kome se desio pravi bebi bum. Za samo dva dana primećeno je 10 novorođenih mladunaca delfina, inače, ugrožene vrste na Jadranu. Ko želi da pomogne delfinima, može da usvoji nekog u ekocentru “Plavi svet”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde