Darko Lazić objavio spot za pesmu “Majko”

0
1323

Popularni pevač je ovu pesmu odavno otpevao svojim prijateljima, koji su ga snimili, pa je audio snimak mesecima kružio društvenim mrežama. Međutim, kako je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje se nije još potpuno oporavio, numera je tek sada dobila finalnu verziju.

Darko Lazić objavio spot za pesmu "Majko"
Foto: Printskrin YouTube / IDJVideos.TV

Darko Lazić je objavio pesmu “Majko”, za koju je snimio i spot. Muziku nove numere je komponovao Dejan Kostić, koji je uradio i aranžman, a sa ️Mersedom Hadžićem napisao je i tekst. Obožavaoci u svojim komentarima kažu da ih je pesma “pogodila”, “da puca od emocija”, a neki su se i rasplakali.

Seka Aleksić objavila spot za numeru “Ništa me više ne boli”

Reči pesme u mnogome podsećaju na nedavna dešavanja u Darkom životu. Kako su mediji često navodili njegova majka uvek se protivila pevačevoj vezi sa Anom Sević, a ni tokom njihovog braka nije bilo ništa bolje. On joj u pesmi priznaje da je bila u pravu, te da ga je svaka njena suza stigla…

Folk pevač je i spot za ovu autobiografsku pesmu uradio sa elementima iz stvarnog života, pa se u njemu smenjuju slike saobraćajne nesreće, koju je nedavno preživeo. Mnogi su primetili da devojka u spotu u pojedinim kadrovima podseća na njegovu bivšu suprugu Anu Sević. Spot je režirao Ljuba Radojević.

A. D.

MAJKO

Opet sam sinoć sanjao tebe majko
Opet sam sinoć kao dete plak’o
Ne idi sine njoj, ne idi ženi toj
Još pamtim reči što si govorila
Ne idi sine njoj, ona ti ruši dom
Da sam te barem poslušao ja

Stigla me je majko svaka suza tvoja
Ona više nije, nije ljubav moja
Za ovu tugu nema, nema leka
Jer ona je majko kraj drugog čoveka

O, majko moja, ja ne čuh istinu
To što si rekla, rekla svome sinu
Ne idi sine njoj, ona je neverna
Da sam te barem poslušao ja

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde