Danijel Alibabić: Rođendanski poklon pesma “Tebi je na dug”

0
202

Posle dvogodišnje pauze crnogorski pevač objavio novi singl i spot.

danijel-alibabic- tebi je na dug
Foto: Printskrin YouTube / Danijel Alibabic

Pevač Danijel Alibabić je najzad snimio novu pesmu. A za to je zaslužna njegova kuma, novinarka i voditeljka Milica Marković. Jer, upravo od nje dobio pesmu “Tebi je na dug” za rođendan. Duduše, još 2016. ali sad je singl u potpunosti završen i ekranizovan.

Niggor objavio pesmu „Ti“, stihovi nastali još 1990.

– Iako dugo nisam objavio novu pjesmu i spot nije zato što sam bio lijen, naprotiv, vrijedno sam radio. Prvi put u karijeri ne želim da se prilagođavam bilo čemu. Želim da objavim onda kada ja mislim da mogu skroz da stanem iza projekta. Sada je vrijeme, sada želim i sada mogu i hoću! – napisao je Danijel na svom Facebook profilu pre izvesnog vreme i objasnio zašto ga nije bilo na muzičkoj sceni. Inače, pevač ima svoju školi pevanja “D moll”, u kojoj radi sa talentovanom decom.

danijel-alibabic- tebi je na dugMuziku i tekst novog singla napisao je Bane Opačić, a aranžman Marijo Pajić. U pesmi sviraju izuzetni muzičari – bubanj Marko Kuzmanović; bas i klavijature Marijo Pajić; gitaru Uroš Teofilović; gudači su Ksenija Milošević, Tijana Milošević, Mirjana Nešković, Julijana Marković, Dejan Timotijević; dok su za prateće vokale bili zaduženi Danijel Alibabić, Jelena Pajić i Marijo Pajić.

Vlado Georgiev objavio spot za pesmu „Tebe žedan“

A, spot je ženskih ruku delo. Režiju potpisuje Đurđija Radivojević, direktorka fotografije je Irina Dragojević, a montažerka Andreja Radosavljević. Pored Danijela u spotu se pojavljuje i Milica Marković.
– Posebnu zahvalnost dugujem kumi Milici Marković na najljepšem rođendanskom poklonu ikada i na tome što je svojim pojavljivanjem uljepšala spot – napisao je ispod spota pevač.

TEBI JE NA DUG

Sve me je s tobom opeklo
Sve što se ćutalo, reklo
Čemu sam rekao
Nikada više

Al’ dođu dani kad žalim
Za nekim snovima palim
Za nekim snovima
Sprale ih kiše

Sanjam, kažem ti stoj
Vidi koliko sam tvoj
Sanjam šta sam na javi
Prećutao

Tebi su na dug srca koja
Slomljena ću ostavljati
Tebi je na dug što se neka
Bolja neće mojom zvati
Tebi je na dug
Ali ćeš mi znam dužna ostati

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde