U crtaću “Prerušeni špijuni” glasovi Strugara, Mićalovićeve, Sare Jo…

0
190

U domaće bioskope krajem godine stiže špijunska animirana avantura.

U  crtaću "Prerušeni špijuni" glasovi Strugara, Mićalovićeve, Sare Jo...

U filmu “Prerušeni špijuni” je zanimljiv tandem – mladi štreber, naučnik Volter Beket i svetski poznati špijun Lans Sterling. Njih dvojica su potpune suprotnosti. Lans je prefinjen, ljubazan, uglađen… Volter nije, ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama. Naučnik stvara sjajne gedžete koje Lans koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lans iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti…

https://www.instagram.com/p/B4H81zpKGVl/

Film “Prerušeni špijuni” je animirana komedija smeštena u svet moćne internacionalne špijunaže. Šta sve može špijun koji neočekivano biva prerušen u goluba? Da stigne vrlo lako do bilo kog grada i da na njega niko ne obraća pažnju dok sve vidi sa visine…

Jelena Gavrilović ponovo među najboljim sinhronizacijama Elze
https://www.instagram.com/p/B4t7gLPq6R8/

Sinhronizacija na srpski komičnog animiranog filma “Prerušeni špijuni” rađena je pod rediteljskom palicom glumca Petra Strugara. Od četvrtka, 26. decembra, ovaj uzbudljivi crtać naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji u Srbiji. U sinhronizaciji su učestvovali Petar Strugar; Marko Marković; Dragana Mićalović; Vasilije Vasa Prvulović; mlađani pevač Ljuba Stanković; Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo; Đorđe Stojković; Pavle Jerinić; Natasa Aksentijević; Milan Maglov; Strahinja Ćalović; Milica Denić; Mladen Bata Sovilj; Andrijana Videnović; Nenad Heraković…

A, u subotu 28. decembra održaće se specijalna projekcija filma kada će se učesnici sinhronizacije pokloniti pred publikom u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Kombank dvorana.

Animirani film “Fiksizi – Majstorčići” u bioskopima od 31. oktobra

U originalu glas glavnom liku Lansu pozajmljuje komičar Vil Smit, dok je u domaćoj verziji uloga pripala Marku Markoviću, glumcu dečjih pozorišta, vičnom u prilbližavanju animiranih likova publici.
– Vil Smit je odlično oživeo agenta, on je već imao iskustva igrajući uloge takvih likova, ima mnogo komedija iza sebe… ali, verujem da je i naša ekipa (reditelj Petar Strugar, snimatelj Mile Novković i ja), taj njegov mangupski stil i šmek uspešno “posrbila” i da će klinci, a i oni mladi u srcu, uživati u “našoj verziji” – izjavio je Marković.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”
https://www.instagram.com/p/B4Fzg4fqMKI/

Mlađanom Ljubi Stankoviću nije nepoznato prisustvo u “gluvoj sobi”, ali snimanje sinhronizacije je prvo takvo iskustvo sa kojim se susreo.
– Moj lik je, koliko se sećam, o dečaku koji je napravio spravice kako bi uništio neprijatelje. Kada nešto zaista volite i kada uživate u tome što radite, verujte mi da mi ništa nije teško – rekao je Ljuba.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde