Crtani film “Patrolne šape”u bioskopima, sinhronizovan na srpski

1
1575
Crtani film "Patrolne šape"u bioskopima, sinhronizovan na srpski

Poznati junaci crtanog filma stižu na veliko platno.

Jedan od omiljenih crtaća “Patrolne šape” (Paw Patrol) dobio je svoju dugometražnu verziju i od 19. decembra se prikazuje u domaćim bioskopima.
Sve je spremno za nove avanture spašavanja sveta. Tu je tim štenaca, heroja. Neustrašivi Maršal, Čejs, Rabl, Roki, Zuma i Skaj, koje predvodi energični dečak Rajder, uvek su voljni da pomognu svima kojima je potrebno u Zalivu pustolovina.

U crtaću “Prerušeni špijuni” glasovi Strugara, Mićalovićeve, Sare Jo…

Svaka kuca ima svoj talenat i moć. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema. Imaju sav alat, specijalne spravice i, naravno, dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu.

Jelena Gavrilović ponovo među najboljim sinhronizacijama Elze

Glasove najhrabrijim šapicama u crtaću “Patrolne šape” pozajmili su naši glumci Marija Stokić; Milena Živanović; Nikola Todorović; Jovana Čurović; Milan Tubić; Vladimir Nićiforović; Ivana Tenjović; Miloš Dašić; Bojan Hlišć; Bane Jevtić; Ana Simić Korać; Milan Antonić; Sneža Jeremić; Valentina Pavličić; Nemanja Živković; Nataša Popović; Lako Nikolić; Sofija Juričan i drugi.

1 KOMENTAR

  1. Ne vredi tih para. To je 4 kratkih crtanih koji nisu povezani imedju sebe. Isto moze da se vidi i na nick Jr kuci na kaucu. Moja ocena je “2”

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde