Crtani film “Hrabri mališan 2” u bioskopima od 25. jula

0
186
Crtani film "Hrabri mališan 2" u bioskopima od 25. jula

Nova avantura o životinjama biće pravi letnji hit za najmlađe.

Animirani film “Hrabri mališan 2” (Minuscule 2) biće na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji od 25. jula. Malena i neustrašiva bubamara doleteće u naše bioskope i useliće se u naša srca, pa će tako ovo postati jedna od omiljenih priča, koju će cela porodica sa radošću gledati.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

Zima se približava u maloj fabrici kestenja na jugu Francuske. U odeljenju za pakovanje Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za sinom. Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

Naslednik obožavanog Flipera: “Delfin Berni” u bioskopima od 6. juna

Po svom scenariju ovu uzbudljivu animiranu priču u trajanju od 92 minuta režirali su Tomas Szabo i Hélène Giraud. Crtać “Hrabri mališan 2” je sinhronizovan na srpski jezik. Distributer za Srbiju je Taramount film.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde