Premijera crtaća “Tajne avanture mačaka” 6. oktobra

0
174

Posle fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, distributerska kuća “2i Film Srbija” u bioskope donosi neodoljivi crtać o omiljenim kućnim ljubimcima sinhronizovan u 2D i 3D tehnologiji.

tajne avanture mačakaU novom sinhronizovanom crtanom filmu “Tajne avanture mačaka” gledaoci će uživati u pustolovini za celu porodicu i upoznati se sa mačjim izletima u nepoznato.

Trejler za crtani film Sergeja Ćetkovića „Lola i Mila“

Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom lepom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Ne želi da iz njega izlazi u spoljni svet, koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću. Tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. Dečjeg filmskog festivala Kids Fest

tajne avanture mačaka

Animiranim junacima su glasove pozajmili poznati glumci i pevači: Marko Kon (Pufna); Marko Mandić (Ćufta); Tijana Dapčević (Mara); Viktor Savić (Bora); Srđan Čolić, Dragan Vujić Vujke…
Mališane koji dođu na premijeru u Cineplexx Delta City 6. oktobra od 16 časova moći će zahvajujući organizaciji “Le Petit” da udome macu, a očekuju ih i kreativne radionice; edukacija o životu i ishrani mačaka; face paint; brojni pokloni partnera premijere; dečji koktel; kao i nastup Hora škole pevanja Voice Stars Factory, i nastup baletskog studija DKCB-a.

Druženje sa glumcima na premijeri filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“

tajne avanture mačaka

Nakon filma publici će se pokloniti deo ekipe filma koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski jezik, a kasnije će se i fotografisati sa posetiocima i potpisivati postere.
Film je na repertoaru bioskopa Srbije od 11. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde