Connected: Početak jula uz techno dame u “Barutani”

0
81

U Beogradu se sprema velika žurka, a za muziku će se pobrinuti techno dame.

Techno diva Lea Dobričić u sklopu svog serijala žurki “Connected”, u petak 6. jula ugostiće u “Barutani” dve di-džej dame. To su Nusha iz Bukurešta i Amber koja stiže iz Amsterdama.

Exit 2018: Stiže i vodeća techno zvezda nove generacije – Joseph Capriati

Connected: Početak jula uz techno dame u "Barutani"Kao ženski di-džej, a samim tim i retka pojava na rumunskoj tehno sceni, Nusha se vrlo brzo izdvojila po svom talentu, di-džej veštinama i produkciji. Tokom svoje jedanaestogodišnje karijere, delila je binu sa velikim imenima svetske elektronske scene. Među njima su Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela… Nastupala je na najboljim techno događajima širom sveta. Pored uspešne di-džej karijere, Nusha je postavila visoke standarde, kada je reč o produkciji, izdanjima za izdavačke kuće: Defected Records; Suruba X; Crossfrontier Audio; i 1Trax, koja su bila na vrhu Beatport-ovih lista više puta. Nusha je poznata po tome da tokom svojih setova uvek predstavlja nešto novo i iz tog razloga njena karijera neprestano raste.

Lovefest 2018: Tehno legende obožavaju i vraćaju se u Vrnjačku Banju

Amber je u svet di-džejinga uplovila pre osam godina. Zahvaljujući prefinjenom muzičkom ukusu ubrzo su usledili bukinzi širom Holandije. Nakon diplome avijatičarske akademije, potpuno se posvetila produkciji techno muzike i di-džejingu. Sa lakoćom miksuje staro sa novim, digitalno sa vinilom ostajući verna svom karakterističnom mračnom zvuku punom energije. Objavila je izdanja za Riot Recordings, Renesanz, Redrum Music i Eclipse Recordings, dok konstantno radi na novim techno trakama. Rezident je klubova “Sight”, “Pacha Barcelona” i “Melkweg” u Amsterdamu.

Sea Star festival: Kolosalni scenski spektakl i erupcija pozitivne energije

Lea Dobričić, harizmatična prva di-džej dama Srbije, svoju muzičku avanturu započela je 2005. Od tada njenu karijeru krase brojna, zavidna dostignuća. Svojom harizmom, talentom i marljivošću izazvala je eksploziju u poslednjih nekoliko godina, nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta. Muzika koju pušta može se opisati kao fuzija techna, progressiva, minimala i deepa, čime osvaja publiku gde god da se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

Poznati poručuju: „Koncert Grace Jones na Exitu je prilika koja se pruža jednom u životu”

– Dođite da se kroz muziku svi međusobno povežemo, širimo ljubav i pozitivan vajb. Nusha, Amber i ja spremamo vam veče prepuno intenzivnih emocija i vrhunske muzike i pružamo vam priliku da celu noć uživate u jedinstvenom gruvu naših setova i sa nama doživite još jednu noć za pamćenje! – poručuje Lea svojim obožavaocima.
Cena karte na ulazu je 500 dinara, dok je za dame do ponoći besplatan ulaz.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde