Čolomanija: Zdravko Čolić zakazao i šesti koncert u Štark areni

0
121

Ako do sada niste uspeli da obezbediti ulaznicu za beogradski koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu – ne tugujte! Imate novu priliku.

Čolomanija: Zdravko Čolić zakazao i šesti koncert u Štark areni

Čolomanija hara Beogradom! Karte za peti koncert legende naše muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate! Posle dva fenomenalna nastupa u okviru turneje “Ono malo sreće”, koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, interesovanje publike je još veće. Čola je zato na nagovor svojih brojnih obožavaoca koji su ostali uskraćeni za karte, odlučio da napravi i šesti spektakl.

Pesma “Pevam danju, pevam noću” posvećna je ćerki Vuka Karadžića
Čolomanija: Zdravko Čolić zakazao i šesti koncert u Štark areni

Koncert će biti održan 28. decembra u Štark areni, a ulaznice su u prodaji po istim cenama na blagajni Arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona; i online na www.tickets.rs.
– Samo zbog vas i samo za vas! – rekao je Zdravko, dodavši da je veoma srećan što se ponovo posle nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno.

ZDRAVKO ČOLIĆ: Za mene nema penzije

Komercijalno najuspešniji i kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona. Ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove. Čolomanija je “omađijala” jednako i žene i muškarce, i mlade i stare… svi hrle na najvažniji muzički događaj godine. Treći i četvrti koncert biće održani 13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

Foto: Štark arena

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde