Čola u rekordnom roku rasprodao i drugu Arenu, zakazao i treći koncert

0
104

Obožavaoci Zdravka Čolića koji nisu uspeli da nabave ulaznice za njegove koncerte 29. i 30. novembra u Štark areni, ne treba da očajavaju.

Čola u rekordnom roku rasprodao i drugu Arenu, zakazao i treći koncert

Jer, tu je i treći koncert u srpskoj prestonici! U rekordnom roku rasprodata je i druga Arena za koncert velikog Zdravka Čolića. Interesovanje za nastup najveće balkanske zvezde ne prestaje, pa je Čola pripremio iznenađenje za sve one koji su ostali uskraćeni za karte. Održaće i treći koncert u najvećoj beogradskoj hali 13. decembra! Najavio je tako još jedan udar energije, adrenalina, vrhunskog zvuka i provoda.

Planula Arena: Čola rasprodao prvi i zakazao drugi koncert 30. novembra

Ulaznice za treću Arenu u prodaji su od danas (28. oktobar) na blagajni Štark Arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona; i online na www.tickets.rs. Cene ulaznica su iste kao i za prethodna dva. A to znači: parter od 1.700 do 1.900 dinara; tribine od 2.700 do 2.900 dinara; i Fan pit 3.500 dinara.

Obožavaoci Pesme Evrovizije proglasile “Ono malo sreće” Zdravka Čolića za album godine

Podsećamo, beogradski koncerti su kruna Čoline turneje “Ono malo sreće” (započeta 24. mart 2018.) i nazvanu po njegovom istoimenom 15. studijskom albumu. Organizatori najavljuju da će to biti spektakli na kojem će da “gori vatra”! Zdravko Čolić je Arenu u Beogradu upravo 2005. godine otvorio. I to sa dva rasprodata koncerta. Miljenik publike svih generacija od Vardara pa do Triglava potom se na isto mestu sa svojim obožavaocima družio i 2014. Krajem ove godine se vraća u novobeogardsku halu, da sa jednakim žarom osvoji srca publike.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde