Čola u Kragujevcu: Koncert u “Kneževom arsenalu” 20. juna

0
47

Neprikosnovena pevačka legenda družiće se sa svojim obožavaocima u srcu Šumadije.

Čola u Kragujevcu: Koncert u "Kneževom arsenalu" 20. juna

Najveće ime naše pop muzike, Zdravko Čolić, održaće u subotu 20. juna (20h) veliki koncert na otvorenom u prostoru istorijskog “Kneževog arsenala” u Kragujevcu.

Čola je jedini muzičar kome je pošlo za rukom da tokom karijere čak tri puta održi koncert na najvećem stadionu na prostoru bivše Jugoslavije, popularnој “Marakani”! Svoj status neponovljivog muzičkog fenomena, koji uredno puni najveće prostore regiona, potvrdio je nedavno rekordnom serijom od čak šest rasprodatih Štark arena u Beogradu.

Pesma “Pevam danju, pevam noću” posvećna je ćerki Vuka Karadžića

I koncert u Kragujevcu, pred sam početak leta, biće nešto posebno i spektakularno. Očekuje se da će Čola pevati pred deset hiljada posetilaca u vizuelno izuzetnom prostoru “Kneževog arsenala”. To je nekadašnja fabrika municije iz XIX veka, upečatljiva po zgradama iz te epohe. “Knežev arsenal” se poslednjih desetak godina pokazao kao prvorazredan koncertni prostor na prostoru bivše Jugoslavije i šire, u kome se održavaju Arsenal Fest i drugi muzički događaji.

Naravno, tu je i, malo je reći, impresivan spisak hitova, istinskih klasika i bezvremenih pesama – “Jedna zima sa Kristinom”; “Zvao sam je Emili”; “Ti si mi u krvi”; “April u Beogradu”; “Pjevam danju, pjevam noću”; “Pjesmo moja”; “Stanica Podlugovi”; “Čija je ono zvijezda”; “Okano”; “Moja draga”…

Čolomanija: Zdravko Čolić zakazao i šesti koncert u Štark areni

– Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš ti da pjevaš duže ili kraće. Sve je na publici, ona ti daje imput da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set listu. Kad imaš toliko pjesama, jako je teško – rekao je nedavno Čola.

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu su u prodaji preko mreže i mesta www.tickets.rs; a u Kragujevcu preko “Da Gama Travela”; Doma omladine Kragujevac; i “Music Store”-a.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde