Zdravko Čolić ruši rekorde: Četvrti koncert u Areni 14. decembra

0
194

Zdravko Čolić od početka svoje karijere ne prestaje da obara rekorde i postavlja standarde kada je uspeh i status zvezde u pitanju.

Zdravko Čolić ruši rekorde: Četvrti koncert u Areni 14. decembra

Tri koncerta u Beogradu rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom. A, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup. Zato je najveća regionalna zvezda rešila da zakaže i četvrti koncert u Štark areni! Čola će zapevati u najvećoj hali na Balkanu i 14. decembra.

Ovo do sada nije pošlo za rukom niti jednom izvođaču. Čola će tako postaviti novi rekord i kolegama zadati novi “domaći zadatak”.

Obožavaoci Pesme Evrovizije proglasile “Ono malo sreće” Zdravka Čolića za album godine

Podsećamo, beogradski koncerti su kruna Čoline turneje “Ono malo sreće” (započeta 24. mart 2018.), nazvane po njegovom istoimenom 15. studijskom albumu. Organizatori najavljuju da će to biti spektakli na kojem će da “gori vatra”! Zdravko Čolić je Arenu u Beogradu upravo 2005. godine otvorio. I to sa dva rasprodata koncerta. Miljenik publike svih generacija od Vardara pa do Triglava potom se na isto mestu sa svojim obožavaocima družio i 2014. Krajem ove godine se vraća u novobeogardsku halu, da sa jednakim žarom osvoji srca publike.

zdravko čolić čola cd ovo malo sreće

Potvrdu najpopularnijeg muzičara na ovim prostorima bez konkurencije Čola je dobio još 1978. nakon velikog koncerta na Marakani. Tu titulu nosi i danas. Njegovi nastupi su nedeljama unapred rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom sveta.

Zdravko Čolić objavio spot za pesmu “Ono malo sreće”

Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni beogradska publika koja ga čeka pet godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i vrhunske muzike.

Karte za četvrti koncert su od danas (14. 11.) u prodaji na blagajni Štark Arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online. Cena ulaznica je ista kao i za prethodna tri. A to znači: parter od 1.700 do 1.900 dinara; tribine od 2.700 do 2.900 dinara; i Fan pit 3.500 dinara.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde