Čola sa “Šljive su rodile” prvi na evrovizijskoj top listi

0
196

Zdravko Čolić nedavno je objavio singl “Šljive su rodile”, a pesma se već našla na vodećoj poziciji evrovizijske top-liste.

Zdravko Čolić Šljive su rodile
Foto: Promo

Čolina pesma “Šljive su rodile”, inače drugi singl sa njegovog 15. studijskog albuma koji će izaći sredinom decembra, našla se na prvom mestu prestižne “Eurovision on top” liste. Muziku i tekst za ovu numeru je napisao Zlatan Fazlić, a aranžman su uradili Nikša Bratoš i Dejan Petrović, koji i gostuje svirajući trubu. “Eurovision on top” okuplja milione poklonika najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, a u konkurenciji su izvođači iz cele Evrope.Rokenrol „dvojka“: Čola i trubači Dejana Petrovića u pesmi „Šljive su rodile“

cola na evrovizijskoj top-listiPesma “Šljive su rodile” našla se prošle nedelje prvi put na ovoj listi, jednog od najuticajnijih evrovizijskih portala, a već ove se probila na vodeću poziciju. Inače, Čola ima još jednu pesmu na listu. Numera “Mala” je tu već 21 nedelju i trenutno zauzima sedmo mesto. U junu i ona je bila na vrhu to-liste.

Nova pesma Zdravka Čolića na vrhu evrovizijske liste

danijela i sergej na evrovizijskoj top-listiNa pomenutoj listi ima još dobro poznatih izvođača iz regiona. Danijela Martinović sa numerom “Telefon”, koju je inače Severina producirala, zauzima četvrtu poziciju. A, Sergej Ćetković i Stjepan Hauser sa nedavno objavljenom pesmom “Oči nikad ne stare” su ove nedelje debitovali na top-listi, i za sada su na 17. mestu.

ZDRAVKO ČOLIĆ: Za mene nema penzije

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde