Čola peti put u beogradskoj Areni – koncert 29. novembra

0
162

U okviru turneje “Ono malo sreće” Zdravko Čolić će u septembru i početkom oktobra održati koncerte u Americi. Po povratku na Stari kontinent sledi nastup u Varaždinu (26. oktobar), a najavio je i druženje sa publikom u srpskoj prestonici.

Čola peti put u beogradskoj Areni - koncert 29. novembra
Sa aktuelnim album Čola se vraća u beogradsku Arenu, gde će peti put u dosadašnjoj karijeri održati koncert

Legenda pop muzike i najveća zvezda Balkana Zdravko Čolić održaće će koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni. Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. otvorio Čola, i to sa dva rasprodata koncerta. Tako se miljenik publike svih generacija od Vardara pa do Triglava, vraća peti put na isto mesto, da sa jednakim žarom osvoji srca obožavalaca. On će u Areni nastaviti uspešnu turneju “Ono malo sreće” (započeta 24. mart 2018.) nazvanu po svom istoimenom 15. studijskom albumu.

Zvezda pop scene prirediće, kao i uvek do sada, veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama izaći će pred svoju publiku i stvoriti magiju. Otpevaće najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije. Još jednom će pokazati zašto je miljenik publike već gotovo pola veka za kojim interes ne jenjava.

Obožavaoci Pesme Evrovizije proglasile “Ono malo sreće” Zdravka Čolića za album godine

Pevač koji je žario i palio jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima. Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan-danas priča. Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007.), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011), i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014.) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali. Nakon pet godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće, zapravo vanvremenske hitove – od prvog “Sinoć nisi bila tu”, snimljenog 1972; preko “Gori vatra”; “Ti si mi u krvi”; “Produži dalje”; “Jedna zima sa Kristinom”; “Ružice moja Ruška”; “Ti živiš u oblacima mala”; do “Tebe čuvam za kraj” i “Ničeg nije bilo između nas” sa aktuelnog albuma “Ono malo sreće”.

Ulaznice za novembarski koncert u Beogradu su u prodaji na blagajni Štark arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona; i online na: www.tickets.rs. A cena ulaznica je: parter 1.700 – 1.900 dinara; tribine 2.700 – 2.900 dinara; Fan pit – 3.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde