Cloud festivalska groznica: Oblak dobre zabave nad Ušćem od 14. do 30. avgusta

0
100

Besplatan ulaz na tri muzička festivala u avgustu na Ušću: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike.

Cloud festivalska groznica: Oblak dobre zabave nad Ušćem od 14. do 30. avgusta

Prognoza za avgust je već sada poznata: oblak dobre zabave nadviće se nad Beogradom i trajaće čitave tri nedelje! Cloud Festivals platforma objedinjuje tri velika muzička festivala, koji će, jedan za drugim, biti održani na Ušću od 14. do 30. avgusta.

17. Belgrade Beer Fest: Gitarista, pevač i tekstopisac Johnny Marr na Ušću

Cloud platforma će stanovnicima i gostima Beograda omogućiti potpuno novo festivalsko iskustvo, objedinjujući različite muzičke pravce i postavljajući nove standarde tehničke produkcije. Belgrade Beer Fest, najposećenija letnja manifestacija u regionu, zagrmeće prvi – od 14. avgusta. Tokom pet dana trajanja festivala na četiri bine nastupiće 120 izvođača.

Cloud festivalska groznica: Oblak dobre zabave nad Ušćem od 14. do 30. avgusta
Oblak dobre zabave biće nad Ušćem tri nedelje, Foto: Promo

Zvuci popularne muzike prolomiće se Ušćem na Belgrade Music Week festivalu, od 23. do 25. avgusta. Letnje izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće 20 najvećih regionalnih muzičkih zvezda. Poslednji dan Clouda, 30.avgust, rezervisan je za tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike. Posle tri fenomenalne godine na Tašmajdanu Noć muzike postaje celovečernji spektakl uz svetski poznate goste.

Noć muzike: “Karmina Burana” pod zvezdama na prepunom stadionu Tašmajdan

Cloud platforma je nastala u saradnji Skymusica i Beogradske kulturne mreže. Beograd će ovog leta još jednom potvrditi status najzanimljivije city–break destinacije u Evropi. Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista! 

Cloud platforma se realizuje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda i brojnih partnera.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde