Cloud Ada 2020: Muzički bar na otvorenom

0
186

Poznati su izvođači ovogodišnjeg Beer Festa i Music Weeka.

Cloud Ada: Muzički bar na otvorenom

Dobra zabava na bezbednom rastojanju! Ovako se ukratko može opisati ovogodišnji koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastaloj epidemiološkoj situaciji. Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji od 11. do 20. septembra biće održan Cloud Ada. Biće u formi bara na otvorenom. Ovogodišnji izvođači su šarenolika imena sa estrade, od Angelline do Aca Pejovića.

Grupa “E-Play” objavila spot za pesmu “Pristanište”
beer fest bar učesnici

U jedinstvenom ambijentu na jednoj od najlepših letnjih gradskih lokacija, tokom dva vikenda nastupiće najveća imena domaće rok i pop scene. Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu. A, vikend od 18. do 20. rezervisan je za izvođače Music Weeka.

Na Beer Festu će se u petak, 11. septembra, naći grupe “Negativ” i “E-Play”; u subotu, 12. septembra, “Ničim izazvan” i “S.A.R.S.”; dok će u nedelju, 13. septembra, nastupati “Wonder Strings”, “Kiki i piloti” i “Neverne bebe”.

Kada je u pitanju Music Week, u petak, 18. septembra, nastupaće Angellina, Voyage i Breskvica, i “Lexington bend”. Subota, 19. septembar, rezervisana je za Aca Pejovića, “Mega bend” i “Belgrade soul sextet”. U nedelju, 20. septembra, nastupaće Dženan Lončarević i “Magla bend”.

“Wonder Strings”: Pop i rok hitovi u klasičnoj dimenziji
FotoJet (18) (1)

Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom obezbediće posetiocima maksimalnu sigurnost. I to tako što će stolovi biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti, a sedeća mesta će se popunjavati u skladu sa preporukama koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno šest osoba, čime se posetiocima i komfor podiže na znatno viši nivo.

– Sa ciljem da održimo poznati letnji duh Beograda i u ovim vanrednim okolnostima, osmislili smo koncept zabave na otvorenom. On će se u potpunosti prilagođava trenutnoj situaciji. Cilj nam je da pomirimo želju Beograđana za izlascima i želju za bezbednim aktivnostima koje podrazumevaju primenu apsolutno svih propisanih mera zaštite. Distanca će biti obavezna na manifestaciji Cloud Ada. Osoblje će nositi maske, a biće preduzete i sve ostale mere – kažu organizatori iz “Skymusica” i CEBEF-a.

“Neverne bebe” iz izolacije objavile spot za pesmu “Vodi me odavde”

Ulaz je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen.
– Sigurnost posetilaca nam je apsolutni prioritet! – naglašavaju organizatori. Oni dodaju: – Koncept Clouda je takav da će to biti najsigurnije mesto za zabavu i uživanje ovog leta. Osmišljen je po uzoru na muzičke događaje koji su prethodnih nedelja već počeli da se održavaju širom Evrope uz poštovanje distance i ostalih mera zaštite.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde