Cineplexx: Porodični dan uz animiranu avanturu “Ferdinand”

0
113

Ne propustite priliku da se uz mnoštvo kreativnih radionica, poklona i aktuelnih animiranih filmova na repertoaru odlično zabavite u bioskopima, poručuju iz Cineplexx Srbija. I dodaju – zaplovite u avanturu sa neodoljivim bikom Ferdinandom, jer vikend pun zabave i animacija čeka na vas. 

Porodicni-dan-FerdinandJoš jedno druženje za sve mališane uz fantastičnu animiranu avanturu “Ferdinand” zakazano je u okviru Porodičnog dana 24. decembra u svim bioskopima Cineplexx Srbija od 12 do 17 časova. A, u subotu 23. decembra družiće se i od 14 do 19 časova u bioskopu Cineplexx Niš! Karte za film “Ferdinand” uveliko su u prodaji!

Nove animirane avanture: „Zaleđeno kraljevstvo – Praznik sa Olafom“

Od reditelja Karlosa Sandane, koji je doneo omiljene svetske hitove “Rio” i “Ledeno doba”, nedavno je stigao i “Ferdinand”. To je film o velikom biku sa još većim srcem. Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih godina i ranije, a šta ja sa njim danas? Ovo je film koji će vas očarati i u koji će se vaša deca apsolutno zaljubiti. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Pošto su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Glavnom junaku filma glas pozajmljuje poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić.

„Deda Mraz i kompanija“: Bojan Perić i Nikola Kojo spasavaju Novu godinu

A, sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis “Mali politikin zabavnik” ili “Hajmo drugari”. Tu su i DVD crtana izdanja i albumi “Barbi”, “Jugi O” i “Kalimero”, kao i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim neodoljivim Ferdinandom.

Na programu tog vikenda biće i animirani film “Meda Pedington 2”, “Deda Mraz i kompanija”, “Čudovišta iz moje porodice” – sinhronizovani na srpski jezik.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde