Cineplexx Srbija: Od 15. novembra MX4D tehnologija

0
198

Slika i zvuk više nisu dovoljni! 4D iskustvo je korak napred u doživljaju odlaska u bioskop, koja poziva publiku na pravu filmsku avanturu.

Cineplexx Srbija: Od 15. novembra MX4D tehnologijaOsetite svaki efekat okoline poput kiše, snega, magle, mirisa… isključivo iz udobne bioskopske fotelje i to u Cineplexx 4D Delta City u Beogradu i Cineplexx Promenada u Novom Sadu. Tu će od 15. novembra moći da se gledaju filmovi u MX4D tehnologiji! Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata i njihovom savršenom kombinacijom, koju proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Cineplexx: Uskoro prvi 4D bioskop u Beogradu

– Osetite silu uz moćnu tehnologiju koja ostavlja bez daha! Uživajte u adrenalinskoj groznici dok vam vaša sedišta uz pomoć specijalnih EFX generatora, uzrokuju jače lupanje srca i svojim pokretima dočaravaju jurnjavu automobila. Udišite miris okeanskog vazduha, osetite vetar, kapi kiše i napregnite se da u magli prepoznate junake filma! – poručuju iz Cineplexxa.

Cineplexx Srbija: Od 15. novembra MX4D tehnologijaFilmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su nastavak “Fantastičnih zveri”; sjajne animacije “Grinč”; “Spajdermen – Novi svet”; “Ralf razbija internet – Razbijač Ralf 2”; neverovatan triler “Lovac ubica”; porodični bajkoviti film “Krcko Oraščić i četiri kraljevstva”; naučno-fantastične avanture “Smrtonosne mašine”; i “Bamblbi”; kao i film koji dolazi iz DC univerzuma “Akvamen”.

Film “Južni vetar” videlo više od 100.000 gledalaca za sedam dana

Cineplexx Srbija: Od 15. novembra MX4D tehnologijaInače, bioskop Cineplexx Promenada u novom tržnom centru Promenada Novi Sad u centru grada imaće osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija. Sve sale će biti opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Realityja. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama. Poseban komfor pružiće specijalna VIP sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Valter fest: Najbolji film „Južni vetar“, Miloš Biković najbolji glumac

Svečano otvaranje Cineplexx Promenade zakazano je 15. novembra uz specijalnu projekciju domaćeg filma “Južni vetar”. Tada će bioskop ugostiti autorsku i glumačku ekipu ovog filma koja će pozdraviti publiku i uveličati početak rada bioskopa.
Cineplexx Promenada predstavlja zajedničku saradnju Cineplexxa, austrijske bioskopske grupacije sa preko pet decenija iskustva u filmskoj industriji i Art Viste iz Beograda, najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Rakovica dobija najlepši bioskop u Beogradu – Cine Grand

A, u Beogradu, za sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, uz kupljenu ulaznicu na dan projekcije, parkiranje je besplatno. Svoju parking kartu je potrebno validirati uz bioskopsku kartu pre izlaska iz centra, na info pultu (do 22h) ili kućici kod spoljne garaže (do 02h). Posle validiranja parking kartice, posetioci imaju period od besplatnih 15 minuta da napuste parking.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde