Lepote Brača u spotu “Chariots of Fire” fenomenalog dua “2Cellos”

0
186

Instrumentalisti su ekranizovali još jednu kompoziciju sa aktuelnog albuma “Score”.

2Cellos brac spot printcreen2

Fenomenalni duo “2Cellos”, koji čine Luka Šulić i Stjepan Hauser, predstavio je novi spot za poznatu numeru “Chariots of Fire”. Video su snimili na plaži Zlatni rat na ostrvu Braču u Hrvatskoj. Spot je režirao Darko Drinovac. Inače, Luka i Stjepan su rekli da planiraju da svaka pesma sa albuma “Score” dobije spot.

Lepote Brača u novom spotu "Chariots of Fire" fenomenalog dua "2Cellos"

Svetski poznati dvojac violončelista svira na pesku poznate plaže, ali i trče i gledaju more sa bračkih uzvišenja. Numeru “Chariots of Fire” komponovao je slavni grčki kompozitor Vangelis za Londonski simfonijski orkestar.

“2Cellos” objavili spot za temu iz “Gospodara prstenova”

Podsetimo, na albumu “Score”, dvojac “2Cellos” predstavlja se sa novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i savremene filmove i televiziju. Album će pratiti i svetska turneja, koja startuje jula 2017. godine.
Luka i Stjepan ovog puta više istražuju tradicionalni svet zvuka. A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno sa Nickom Patrickom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde