Kreće četvrta sezona domaće serije “Komšije”

0
861

Stižu nove epizode popularne serije u režiji Milana Karadžića.

komšije RTS kreće četvrta sezonaČetvrta sezona popularne televizijske serije “Komšije” emitovaće se od 26. februara, ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom u 22h na Prvom programu RTS-a. U novoj sezoni junaci nastavljaju sa svojim dogodovštinama u sremskom selu na obali Dunava.

Serija „Komšije“ – novogodišnji specijal 2. januara

komšije RTS kreće četvrta sezona
Nebojša Ilić i Milica Mihajlović igraju bračni par Zdravković, Foto: RTS

Svi koji su pratili “Komšije”, znaju da da je u centru priče bračni par Zdravković. Violinista Ivan, član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravog života odlučuju da prodaju stan na Dorćolu i pobegnu od velegrada. Sele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan, autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-celoživotnom radu u Srbiji. Njega je žena odavno napustila. Mašan ima ćerku Anči, divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili kakva estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi siromašan komšija Sima. On ima troje maloletne dece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove porodice. Ostavši bez posla, Sima se vratio da živi na selu. Iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi. Preplitanje događaja u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.

MILAN KARADŽIĆ: Humor na Balkanu je hrabar, nije ulizički

komšije RTS kreće četvrta sezona
Milan Vasić tumači novi lik u seriji, grofa Bokalovića

A, tu je i poštar Mile, koji nikako ne može da se pomiri sa tim da je odvojen od uloge oca deteta koje je dobio sa Gordanom. Novi zaplet nastaje kada se među stanovnicima sremskog sela pojavi grof Anton Bokalović. On je naslednik nekada velikog imanja, koje je njegovoj porodici oduzeto posle Drugog svetskog rata. Grof je slatkorečiv prema svim komšijama, manipuliše njihovim osećanjima i vešto skriva svoje prave namere.

Milena Dravić jubilarni laureat glumačkog priznanja za životno delo „Dobričin prsten“

Standardnu glumačku ekipu čine Nebojša Ilić; Milica Mihajlović; Milutin Mima Karadžić; Anja Mit; Miloš Samolov; Nataša Marković; Hristina Popović; Nemanja Oliverić; Milena Dravić; Olivera Bacić; Maja Šarenac; i Uroš Jovčić. U novoj sezoni pojavljuje se Milan Vasić koji igra grofa Antona Bokalovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde