Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo

0
260

Ćerka bivšeg bubnjara “Bijelog dugmeta” i frontmena “Vatrenog poljupca” pronađena je mrtva u stanu u Sarajevu.

Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo
Milić Vukašinović sa ćerkom Majom, Foto: Facebook

Maja Avdibegović (35), ćerka muzičara Milića Vukašinovića, 24. jula oko ponoći izvršila je samoubistvo u stanu u sarajevskom naselju Jezero. Kako prenose tamošnji mediji, Maju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo prekasno. nije joj bilo spasa. Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon spoljnog pregleda tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Priča o pesmi „Šta bi dao da si na mom mjestu“
Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo
Milić Vukašinović, Maja i njeni sinovi, Foto: Facebook / Maja Avdibegović

Kako saznaje Telegraf.rs, Maja je sebi oduzela život samo nekoliko sati nakon susreta sa ocem Milićem i njegovom suprugom Suzanom. Poznati muzičar i njegova žena su u šoku zbog tragedije.
– Mi smo se sinoć u 23 časa vratili iz Sarajeva. Bili smo sa njom. Ništa nije ukazivalo na to. Pošto je Milić trebalo da ima svirku sutra, plan je bio da se vratimo za Sarajevo i da zajedno idemo na odmor. Ovo je veliki šok za nas. Ni ja ne mogu da pričam. Milića pokušavam da smirim celo jutro, od kada je saznao. Mi krećemo za Sarajevo, gde će moj Mića ispratiti svoju princezu na večni počinak. Sahrana će biti u Sarajevu, ona je tamo živela i volela taj grad – kroz suze je rekla Suzana, Milićeva supruga.

Memoari Amile Sulejmanović „Ključ bubnja Tama“: O Ipetu Ivandiću, ljubavi, muzičkoj sceni osamdesetih
Maja Avdibegović
Maja sa Suzanom i Milićem, Foto: Facebook / Maja Avdibegović

Inače, Maja je 1. juna ove godine pokušala sebi da oduzme život, tako što je žiletom prerezala vene, kada ju je neko od ukućana pronašao krvavu u kupatilu. Bila je odmah prebačena u bolnicu, gde se nakon saniranja rana na ručnim zglobovima našla van životne opasnosti. Posle toga, kako su 2. juna naveli bosanski mediji, trebalo je da bude upućena na Psihijatrijsku kliniku. Poznati roker je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a oglasio se i nakon incidenta koji se dogodio 1. juna.
– Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari – izjavio je Milić tada.

ALEN ISLAMOVIĆ: Supruga mi se nikad nije mešala u posao
Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo
Foto: Facebook / Maja Avdibegović

Vukašinović je o periodu kada su droga, seks i alkohol bili njegovo drugo ime, često govorio.
– Ne kajem se, jer je takva moja priroda. Lečio sam se od alkohola, ali sve je to bilo pre Suzane. Već pet godina ne pijem. Voleo sam taj period kada je bilo totalno ludilo, a najviše ku*vanje. Alkohol je dobar, jer sutra ženi možeš da se pravdaš. Ako si tezan onda nemaš opravanja. To se najčešće dešavalo kada sam bio u Londonu. Tamo sam šmrkao kokain, duvao i pio viski. To je bio totalni razvrat! – ispričao je Milić pre nekoliko godina.

E. A. / Izvor: Telegraf.rs, Avaz

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde