Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru

0
91

Među hedlajnerima su zvezde svetske elektronske scene.

Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru

Petodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2020 održaće se u “Hangaru” u Luci Beograd u periodu od 27. do 31. decembra. Ljubiteljima klupskog zvuka doneće vrhunsku zabavu i nezaboravan provod uz nesvakidašnji vizuelni doživljaj i visoko kvalitetnu produkciju.

Nastupiće svetske zvezde elektronske scene, kao i najbolji i najtraženiji domaći izvođači. A, među njima su: Hot Since 82; Chris Liebing; Deborah De Luca; “Artbat”; Charlotte De Witte; Tiga; a boje domaće scene braniće Marko Nastić; Lea Dobričić; Ilija Đoković; Andrew Meller; Marko Milosavljević; “IDQ”; Bokee; Coeus; Wise D & Kobe; Kid Kimi; Mark Wee; Nikola Mihailović; Roxa; i gost iz Makedonije Flooder.

Apgrade: Islandski projekt “Kiasmos” prvi put u Beogradu
Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru
Chris Liebing

Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala, otvara svetska deep/tech house zvezda – Hot Since 82. On je jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice. Ovog umetnika kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku. Publika u Luci Beograd družiće se sa njim nultog dana festivala, u petak 27. decembra. Te večeri imaće i domaću podršku. Pružiće je: Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste; uspešni producentski trojac IDQ; i predstavnik mlađe generacije Roxa.

Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru

Sledeće večeri, u subotu 28. decembra će u saradnji sa Apgrade-om, nastupiti harizmatični techno pionir i jedan od vodećih izvođača današnjice, Chris Liebing. On je posvetio život stvaranju i deljenju muzike, ostajući uvek veran sebi i svojoj muzičkoj viziji. Društvo će mu praviti naša mlada zvezda Ilija Đoković koji je nedavno postao član “Drumcode” izdavačke kuće; techno veteran Mark Wee; i predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – di-džej koji ne zna za granice.

2. No Sleep Festival: Rasprodati prostori uz rekordan broj stranih gostiju
tiga
Tiga

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična italijanka Deborah De Luca, debitovaće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra. Iste večeri pridružiće joj se duo “Artbat”, trenutno jedni od najuspešnijih ukrajinskih elektronskih muzičara koji uživaju svetsku popularnost. Za njih se sa sigurnošću može reći da više nisu najbolje čuvana techno tajna, već svetski fenomen. Za zagrevanje ove večeri zadužen je mladi Coeus, deo Afterlife ekipe. On je nedavno nastupio upravo sa ukrajinskim dvojcem, na Amsterdam Dance Event-u.

artbat
Artbat

Najhvaljenija belgijska techno di-džej zvezda, Charlotte de Witte, nastupiće u ponedeljak 30. decembra. Ona iza sebe ima pozamašno muzičko iskustvo, a za kratko vreme postala je jedno od najinteresantijih imena današnje scene. Nastupa pred desetinama hiljada ljudi na najvećim festivalskim binama, kao što su Tomorrowland, I Love Techno, Awakenings, Oasis, Sonar, ADE, Exit. Te večeri, nakon kratkog odsustva sa scene, pridružiće joj se Lea Dobričić, sa svojim specijalnim povratničkim setom; majstor za vinilima Flooder; kao i Nikola Mihailović, koji je poznat po specifičnoj fuziji house i techno zvuka.

No Sleep Festival: Zahvalna sam što se Exit ne održava u Beogradu
Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru
Charlotte de Witte

Kanadski hitmejker, autentični di-džej i harizmatični vokalista, Tiga, već decenijama dominira plesnim podijumima širom sveta. Nastupiće u “Hangaru” u novogodišnjoj noći. On je neko ko je više od četvrt veka u muzičkoj industriji i jedna je od najfascinantnijih ličnosti svetske elektronske scene i personifikacija muzičke evolucije. Njegov neprevaziđeni rezime uključuje: tri solo albuma (Sexor, Ciao i No Fantasy Required); himne elektronske muzike; radijski hitovi (Sunglasses At Night; Pleasure From The Bass; You Gonna Want Me; Hot In Herre; Ocean Drive; Louder Than A Bomb; Bugatti, koji su mu obezbedili planetarnu slavu); brojni kolaborativni projekti.

Peter Murphy oduševio publiku u “Hangaru”
Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru

Armija saradnika, remiksera i onih čije se trake remiksuju ukazuju na Tigin širok i maestralno vešt pristup muzici. U najluđoj noću, uz ovog elektro maga nastupiće legenda domaće elektronske scene Marko Nastić; Marko Milosavljević – strastveni kolekcionar ploča i jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima; Bokee, jedan od veterana naše scene; i Wise D & Kobe – jedni od najiskusnijih producentskih i di-džej tandema u zemlji.

debora de luca
Deborah De Luca

Ulaznice za CDE 2020 su dostupne putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona.

PR / Foto: Promo

PROGRAM:

27.12. CDE 2020 Day 0 – Hot Since 82
28.12. CDE 2020 Day 1 x Apgrade – Chris Liebing
29.12. CDE 2020 Day 2 – Deborah De Luca & Artbat
30.12. CDE 2020 Day 3 – Charlotte de Witte
31.12. CDE 2020 NYE – Tiga

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde