Pogledajte novi Cecin spot za pesmu “Anđeo drugog reda”

0
564

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je spot za pesmu “Anđeo drugog reda” u kojem je snimila prilično intimne scene sa manekenom.

Anđeo drugog reda
CECA RAŽNATOVIĆ • MARINA BUGARČIĆ / PROMO

Ceca i zgodni maneken Florijan Munteanu vrele scene za ovu prelepu baladu snimali su u Boki Kotorskoj. Inače, pevačicin parner iz video-klipa je Nemac rumunskog porekla, profesionalno se bavi fitnesom, što se može odmah primetiti po njegovom izvajanom telu. Zbog promocije Cecinog spota, došao u Srbiju.

Printskrin: YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic
Printskrin: YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

– U Beogradu sam drugi put, dolazio sam već ovde. Cecin saradnik je video moje fotografije na Instagramu i kontaktirao me. Pitao me da li bi učestvovao u spotu, ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najlepših žena koju sam sreo – rekao je maneken, prenosi “Kurir”.

– Pozitivni komentari stižu sa svih strana, pogotovo od kada se pojavila najava za spot. Divno je bilo sarađivati sa Florijanom, koji je danas došao sa mnom na promociju. Iza spota stoji profesionalna ekipa ljudi, a ja sam prezadovoljna – rekla je Ceca za “Pink”.

Ekranizacija numere “Anđeo drugog reda” rađena je na crnogorskom ostrvu Mamula, a u Beogradu su snimljene scene u kojima je Ceca u samo za nju pravljenim kostimima.

E. A. /Izvor: Kurir/Pink

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde