Čari Indonezije u Rovu kod Vojnog muzeja 31. avgusta

0
80

U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije “Jungle travel” organizuje novo izdanje Indonežanske Pijace. Održaće se 31. avgusta na Beogradskoj tvrđavi, u Rovu kod Vojnog muzeja u okviru “Kalimantan Wonderland” koncepta.

Čari Indonezije u Rovu kod Vojnog muzeja 31. avgusta

Tako će Indonežanska pijaca opet biti na Kalemegdan. Prošli put je posetilo preko 3.000 ljudi, a i ove godine će ulaz biti besplatan. Gosti će imati prilke da uživaju u mnogobrojnom kulturnom i muzičkom sadržaju koji će im preneti čari Indonezije i njene pokrajne Kalimantan.

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Kratak raport iz Dubaija ili kako sam iz frižidera iskakao u rernu

Na glavnoj bini se očekuje nastup plesnih grupa koje će predstaviti tradicionalni ples sa Kalimantana, koji će publiku kroz muziku i igru uvesti u priču egzotike i istočnjačke tradicije Indonezije. Pored plesnog performansa posetioci će moći da obiđu i brojne sadržaje koji su namenjeni za sve uzraste. Biće food corner; galerija slika; pijaca nakita; video prezentacije; dečji kutak; plesne škole; podela vrednih nagrada; humanitarne akcije; promovisanje stipendija…

Čari Indonezije u Rovu kod Vojnog muzeja 31. avgusta

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce, dok će se od 23h ulaz regularno naplaćivati za sjajnu žurku koja će uslediti u Rovu kod Vojnog muzeja. Tada će nastupiti drumcode tehno majstor Julian Jeweil i DJ Technasia. Cena karte je 690 dinara, a VIP 1.090 dinara. Organizatori ovog događaja poručuju publici da na vreme obezbede ulaznice na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticketvisiona ili online OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde