“Cafe” Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu

0
81

Lena Kovačević ostvarila je veliki san – njena pesma objavljena je u inostranstvu.

"Cafe" Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu

Singl “Cafe” probija se na svetskoj sceni. Objavljen je u haus verziji u inostranstvu, u srpsko-francuskoj verziji, u kojoj gostuje poznati francuski umetnik C.Sen. Danas je imao promociju u Amsterdamu za izdavačku kuću “Frcst Records”. Radi se o novoj verziji urađenoj od strane holandske muzičke zvezde Bolliera i srpskog elektronskog sastava “Divolly & Markward”, koji nastupa širom planete. Pesma se sada nalazi na platformi Spotify za ceo svet. Takođe je objavljena i na YouTube kanalu ChillYourMind.

Lena Kovačević snimila francusku verziju pesme “Cafe”
"Cafe" Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu
Lena, Divolly & Markward, Foto: Irina Duplevskaya

Singl “Cafe” prvi put je objavljen pre nepune tri godine, i ubrzo postao hit u Srbiji i regionu. Vrlo brzo našao se i na radio stanicama nacionalne frekvencije u Austriji i Nemačkoj gde je u medijima prošle godine upoređen sa hitom Kejti Peri.

Lena Kovačević održaće koncert u Amsterdamu u subotu, 18. januara sa svojim muzičarima.

Novogodišnji poklon: Lena Kovačević dariva spot za baladu “Požuri”
"Cafe" Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu
Lena, Divolly & Markward, Foto: Irina Duplevskaya

Divolly & Markward” su DJ/producentski duo, pioniri “EDM Mainstream House zvuka”. Rođeni su u Beogradu. Smatraju se jednim od najperspektivnijih i najbrže rastućih elektronskih sastava u našem regionu.

U proteklom periodu Vladimir Pavlović i Marko Ivanović su putovali po celom svetu i imali nastupe u Indiji, Japanu, Maroku, Alžiru i širom Evrope. Izdaju za “Spinnin’ Records” gde imaju milionske preglede na svojim pesmama. Podržani su od strane najvećih imena svetske scene kao što su: David Guetta; Tiesto; Afrojack; Hardwell; Fatboy Slim i mnogih drugih.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde