“Brothers in Sounds Fest Vol. 2” u “Garaži” 13. i 14. oktobra

0
87

Udruženi underground autorski bendovi okupljeni pod imenom “Brothers in Sounds”, organizuju drugi po redu istoimeni festival 13. i 14. oktobra. Festival “Brothers in Sounds Fest Vol. 2” održaće se u umetničkom centru “Garaža” u Bulevaru Vojvode Mišića 49, prekoputa Beogradskog sajma.

BIS vol2 Brothers in SoundsPod sloganom “Razbijamo maler! 2 za 2”, odabrana ekipa na specifičan način obeležava famozni petak 13. A, sirovu dominaciju nastavlja i u subotu 14. oktobra.

“Ritam nereda”, “Eva Braun” i “Stereo banana” na Nisomniji

“Brothers in Sounds” nastao je kao ideja zajedničke borbe talentovanih muzičara potlačenih trenutnim “trendovima” koji se sistematski trude da istisnu r’n’r. Zato se festival ne potčinjava jednom žanru, jer je zvuk za koji se bore jedinstven svakoj grani alternative.

Festival ovoga puta okuplja neke od najkvalitetnijih beogradskih bendova, poput “Trigger”, “Freaky Fight For Freedom”, “LouD”, “The Bite”, “Stvor”, “Apricot Brew” i drugih. Gradaciju zvuka koju organizatori obećavaju krunisaće i bendovi iznenađenja čija će imena naknadno biti objavljena.

Veče sirove punk energije – Belgrade Riot Fest

Kapije festivala oba dana otvaraju se od 18h gde će posetioce dočekati sinestezija slike i zvuka. Program počinje izložbom mladih slikara, a posle toga posetioce očekuje i projekcije kultnih r’n’r filmova. Od 20h kreće muzički spektakl.

– Oko novca svet se vrti, ali prava muzika ne. Zato su i cene karata prilagođene toj ideji. Jednodnevna ulaznica iznosiće neverovatnih 200, a komplet 300 dinara – poručuju organizatori. I dodaju da su ulaznice u prodaji od ponedeljka, 2.oktobra u umetničkom centru “Garaža”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde