“Brkovi” imaju novi singl i spot – “Odlazim”

0
224

Popularni zagrebački turbo-pank-folk bend “Brkovi” pored brojnih uspešnih koncerata koje održavaju širom regiona, vredno rade i na novim pesmama.

Brkovi, autor fotke Robert Pavić
Foto: Robert Pavić

Posle singlova “Boli me” i “Sudbina” koje su objavili prošle godine, “Brkovi” su obradovali obožavaoce novim singlom “Odlazim”. Pesma je mekšeg zvuka i odmah je snimljen i spot, u kojem se inače ne pojavljuju članovi benda.

– Autor pesme sam ja, a i spot sam takođe odmah zamislio u glavi. Spot je snimao naš prijatelj Mario Borščak. Glavnu i jedinu ulogu je igrao nama najdraži hrvatski glumac Krešimir Mikić. Upoznali smo se ranije, kada smo sarađivali na filmu “72 dana” Danila Šerbedžije. Krešo je naš prijatelj i prava ljudina! – rekao je Shamso 69.

Koncert grupe „Brkovi“ 3. novembra u Hali sportova

odlazim brkoviOn je i dodao:
– Osim toga vrhunski je glumac! Savršeno je preneo emociju ogorčenosti koju muškarac oseća kada želi da napusti vezu i dotadašnji život. I, zauvek nestane iz svoje okoline.

Do 3. novembra, kada će u beogradskoj Hali sportova održati svoj veliki samostalni koncert, “Brkovi” za fanove pripremaju još iznenađenja. Inače, u narednih šest meseci neće nastupati u Beogradu i okolini.
Karte za koncert mogu da se kupe u svim prodajnim objektima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa. Trenutna cena ulaznica je 1.000 dinara, odnosno 1.250 dinara za fan pit.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde