Koncert grupe “Brkovi” 3. novembra u Hali sportova

0
111

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend “Brkovi”, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Foto: Promo

“Brkovi” postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju “turbopunkfolkwellness i spa”. Od lokalnog benda su prerasli u jednu od najtraženijih grupa na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov koncert je unapred rasprodat.

Sean Paul 22. maja u Hali sportova

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama. Na koncertima on začini hitove poput “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”; “Nisam ja za tebe”; “Samac”; na poseban način, a u čemu ga publika svesrdno podržava. Na nastupima benda je publika veoma raznovrsna. Čini se, da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Brkovi, foto Robert Pavić
Foto: Robert Pavić

Šemso 69 je najavio da će ovo biti jedini koncert “Brkova” u Beogradu i okolini u narednih sedam meseci. Takođe je potvrdio da nije bila prvoaprilska šala priča o ceni ulaznica.
– Glasine koje su se pojavile u nekim medijima i na socijalnim mrežama su istinite. Grupa “Brkovi” će 3. novembra nastupiti u beogradskoj Hali sportova. To će biti naš prvi koncert u Beogradu nakon nezaboravnog nastupa na Beer festu. Jako se radujemo! – rekao je Šemso.

Moto Fest Banjaluka 2018: Sa bajkerima „Brkovi“, „Hladno pivo“, „DLM“, „Let 3″…

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 2. aprila u svim prodajnim objektima DD Ticketsa i Gigs Tixa. Organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju. Tako da će se prve karte prodavati po neverovatnim cenama: prva karta – 2,5 dinara; druga karta – 5 dinara; treća karta – 10 dinara; četvrta karta – 20 dinara; peta karta – 40 dinara; šesta karta – 80 dinara; sedma karta – 160 dinara; osma karta – 320 dinara; deveta karta – 640 dinara; deseta karta – 1.280 dinara + 1 gratis. I narednih 90 karata prodavaće se po ceni od 1.280 dinara uz koje se dobija i jedna karta gratis. Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata. Posle toga će ulaznice koštati od 1.000 do 1.500 dinara, zavisno od vremena kupovine.

Belgrade Beer Fest: 360.000 posetilaca u prva tri dana

Posle pometnje koju su izazvali 1. aprila svojim postom na Facebooku, članovi benda su svojim fanovima u direktnom obraćanju objasnili o čemu se radi i na sebi svojstven način pozvali ih na svoj veliki beogradski koncert:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde