Kombank dvorana: “Brass against the machine” prvi put u Srbiji 23. juna

0
76

Članovi benda pozvali su svoje obožavaoce iz srpske prestonice na pravu rok akciju.

Svetski poznati cover bend “Brass against the machine” održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna (21h) u beogradskoj Kombank dvorani. Rokeri svetskog glasa za publiku su pripremili obrade najpoznatijih pesama kultnog benda “Rage againsta the machine”, koji je svojevremeno prodao 16 miliona ploča širom sveta. Uoči koncerta poručuju da je u politički izazovnoj eri, vreme da se suprotstave “mašineriji” i to upravo izuzetnom muzikom.

Kombank dvorana: Srpsko-hrvatski stand up šou “Susjedi iz komšiluka”

– Bilo bi nemarno da ne primetimo, nažalost, specifična vremena u kojima živimo. Želimo da naša muzika ne bude samo inspirišući zvuk, već da izazivajući emocije u ljudima – podstakne na akciju! Mi proizvodimo izuzetnu muziku sa političkom oštricom. Ljuti smo, nadahnuti smo, spremni smo za promenu… i nadamo se da naša muzika u svakome ko sluša pojačava ovu vrstu energije! – rekli su članovi benda “Brass against the machine”.

Jazz kantina Lisabon: Muzičko-poetski kabare “Da, to su bili dani” 14. juna

Grupu predvodi gitarista Brad Hammonds, a vokal koji očarava je Lisa Colby. Oko njih je okupljeno preko 20 vrsnih muzičara, na širokom dijapazonu instrumenata koji zajedno prave izuzetnu muzičku sinergiju i bude pokretačku energiju u svojim slušaocima.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim testima Ticket Vision.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde