Održana premijera predstave “Brak za ručak, ručak za sex”

0
533

Na beogradskoj sceni postavljena je nova komedija.

Održana premijera predstave "Brak za ručak, ručak za sex"

Održana je premijera duhovite predstave “Brak za ručak, ručak za sex” na sceni Akademije 28. Publika je sa velikim aplauzom pozdravila novu predstavu iz produkcije Stanka Holcera, koji podpisuje režiju i tekst, a u dramatizaciji Milice Nedeljković.

“Brak za ručak, ručak za sex” bavi se aktuelnom temom mladih ljudi u današnjem društvu, u kojoj će se svako od nas prepoznati u nekom trenutku. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević); njena rođena sestra Nataša (Tijana Janković); i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana porodica u maloj garsonjeri sa velikim problemom – bez novca da plate ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svako od njih pokušaće na određen način da reši ovu novonastalu životnu situaciju.

Dramska umetnica Gorica Popović dobitnica Nagrade “Žanka Stokić”
Održana premijera predstave "Brak za ručak, ručak za sex"

Autor i producent Stanko Holcer sarađivao je sa poznatim imenima iz sveta pop muzike (Vlada Klember; Sanja Doležen; Danijel Popović…). Objavio je nekoliko knjiga, zbirku poezije “Nek živi ljubav”; sa Milicom Blagojević Janković “Na korak od Evinog praga”; a “Čipka i čokolada” poslužila mu je za novi izazov. Treću knjigu je Holcer dramatizovao i postavio na scenu, pa se igra sa velikim uspehom širom regiona nazvaši je “Balkanski seks igrad, čipka i čokolada”.

BDP: Premijera predstave “Mačka na usijanom limenom krovu” 14. juna
Održana premijera predstave "Brak za ručak, ručak za sex"

U predstavi igraju glumac Ivan Ivanov, koji je diplomorao glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu. Publika je imala priliku da ga gleda u mnogim predstavama u Narodnom pozorištu u Beogradu. Glumio je i u serijama “Moja generacija Z”, “Besa”, filmu “Patuljci sa naslovnih strana”… radi i kao voditelj na TV Happy .
Marta Milosavljević diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu. Igra u “Madlenianumu” i u dečijem Pan Teataru. Osnivač je i član Udruženja “Teatar pod stečajem”. Glumila je u filmovima “Ustanička ulica”, “Panama”, serijama “Pet”, “Žene sa Dedinja”… bila je voditeljka emisije “Soba za pobednike”…
I Tijana Janković je diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu. Glumila je u serijama “Vojna akademija”, “Urgentni centar”, “Anđelka i Andrija”… Bavi se dramskim pedagoškim radom već 12 godina u Pan Teatru, gde i glumi u dečjim prestavama kao i na večernjoj sceni.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde