Brajan Feri 7. septembra u Štark Areni

0
61

Brajan FeriBritanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni, u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim live nastupom.

Brajan Feri (Bryan Ferry) je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah. Od prvih snimaka sa grupom “Roxy Music” početkom 1970, Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava. U svojoj dugoj karijeri objavio je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Sin Boba Marleya, Ziggy, na Exitu ove godine
Bryan_Ferry_Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”. Među njima su “Let’s Stick Together”; “Slave to Love”; “Don’t Stop The Dance”; “Kiss and Tell”; “Love Is The Drug”; “These Foolish Things”; “Price of Love”; “I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Brajan Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz pedesetih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma (Duran Duran; Depeche Mode; Spandau Ballet; The Human League i drugi).

Koncert „Scorpionsa“ pomeren za 10. jun
Brajan Feri
Foto: Wikimedia Commons

Ulaznice za koncert Brajana Ferija će biti u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde