Braća Jelići iz “YU grupe” na rok koncertu za kraj školske godine u OŠ “Radoje Domanović”

0
176

Rok bend “ProFunny” (Profani) su osnovali direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda. Jedanaestu godinu zaredom će održati rok koncert, kojim će iz škole ispratiti osmake i obeležiti kraj školske godine.

oš radoje domanović profani ove godine stižu braća jelići
Foto: Promo

Ovo je treća godina da će koncert biti održan u dvorištu škole (Bulevar umetnosti 31). Tako da osim učenika i roditelja na koncert dolaze i stanari iz okolnih zgrada i blokova, te će svi zajedno da uživaju u odličnoj muzici. Koncert će biti održan u četvrtak, 14. juna, od 19.30h. “Profani” će tom prilikom, uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole, izvesti više od 20 domaćih i stranih hitova. I to, one koje su odabrali mali maturanti. Novobeogradskim blokom 28 će odzvanjati kultni rok hitovi “Električnog orgazma”, “Discipline kičme”, “Riblje čorbe”, Bajage, “Filma”, “Guns’n’Roses”, “YU grupe”… podršku će im dati braća Jelići, Dragi i Žika, iz legendarne “Yu grupe”. Na zahtev učenika koncertu će prisustvovati i njihova omiljena glumica Dragana Mićalović.

Rok koncert „Profana“ za male maturante
oš radoje domanović profani
Foto: Promo

Članovi benda “Profani” su: direktor škole Goran Šobotović (gitara); učiteljica Snežana Stamenić (vokal); nastavnik fizičkog Ronald Anžur (perkusionista); a gitare će svirati gimnazijalci i studenti, bivši učenici škole. A, pevaće i učiteljice i učenici škole.

Zlatni jubilej: Proslava 50 godina mature učenika Desete beogradske gimnazije

Inače, OŠ “Radoje Domanović” je ove godine za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima. Želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i budu ponosni na školu koju su završili.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde