Božidarac: Koncert sećanja na Dejvida Bouvija uz “Gift”, Gileta, Cukića…

0
121

U Božidarcu će se 23. februara održati koncert u znak sećanja na poznatog britanskog muzičara, kompozitora, pevača i glumca, koji je preminuo pre dve godine.

božidarac sećanje na bouvijaLegendarne hitove Dejvida Bouvija, ili kako su ga mnogi zvali “čoveka kameleona”, izvešće članovi benda “Gift”. Njima će se na sceni, kako je najavljeno, pridružiti njihovi prijatelji, Srđan Gile Gojković, Dejan Cukić, “Wonder Strings” kvartet, Bojana Stamenov… Ulaznice u pretprodaji koštaju 500 dinara. Mogu da se nabave u Felix Shopu u TC Sremska.

„Wonder Strings“: Pop i rok hitovi u klasičnoj dimenziji

božidarac sećanje na bouvija“Gift” će odsvirati presek hitova Dejvida Bouvija od “Space Oddity”; “Starmen”; “Changes”; “Ziggy Sturdust”; “Man Who Sold The World”; “Heroes”; “Ashes To Ashes”; “Let’s Dance”… do poslednjeg – “Blackstar”. Biće to podsećanje na jednu od najzanimljivijih ličnosti pop kulture, koja je imala veliki uticaj na muzičare svuda u svetu. Njegova karijera trajala je više od pet decenija. Bio je sklon stalnom menjanju muzičkog stila i imidža. Mnogi ga pamte i kao glumca iz filmova i pozorišnih predstava.

DEJAN CUKIĆ: Umalo sam izgubio vid

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde