Božidarac: “Dža ili Bu” slave 31. rođendan

0
92

dža ili bu božidarac 31. rođendanBeogradski bend obeležiće godišnjicu postojanja svirkom pred svojim sugrađanima.

Grupa “Dža ili Bu” proslaviće 31. rođendan u Božidarcu u petak, 11. maja. Ujedno, tim koncertom će obeležiti i 20 godina od izlaska legendarnog albuma “Kao da ničeg nije ni bilo”. U goste su ovog puta pozvali bend “Crveni karton”, koji je u poslednje dve godine odsvirao bukvalno sve festivale u Srbiji i stekao zavidnu bazu fanova.

„Gogol Bordello“ u maju 2018. u Beogradu

Ovaj koncert biće malo drugačiji od uobičajenih svirki u Božidarcu. Jer, iz benda najavljuju preko dva sata svirke. Na repertoaru će se pored numera koje su obeležile karijeru grupe tokom devedesetih, naći i svi oni hitovi koje su objavilih minulih 7-8 godina. A, publika će moći i premijerno da čuje neke od novih pesama koje će se naći na albumu čije snimanje uskoro započinju.

– Hajde Beograđani, dođite da zajedno proslavimo još jedan rođendan benda. I da obeležimo 20 godina od objavljivanja albuma “Kao da ničeg nije ni bilo” na kome se nalazi i pesma “Aljaska”! – pozvali su preko društvenih mreža Sabljar, Kid, Mita, Vuk i Vladan publiku na svoj koncert.

Kad „Psihomodo pop“ obradi hit Miše Kovača „Proplakat će zora“

dža ili bu božidarac 31. rođendanBend je od prošle godine, kada su krenuli na turneju, kojom obeležavaju tri decenije rada, imao preko 70 koncerata. I to, kako u Srbiji tako i u svim velikim gradovima u okruženju. Tako su nastupali i u Zagrebu, Beču, Ljubljani, Sarajevu, Podgorici, Skoplju, Mostaru, Banjaluci… U nastavku se očekuju koncerti u Leskovcu, Vršcu, Temišvaru, Splitu…

Koncert grupe „Brkovi“ 3. novembra u Hali sportova

Ulaznice se mogu nabaviti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara. Na sam dan koncerta, na ulazu koštaće 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde