Boris Novković objavio ljubavnu pesmu “Moskva”

0
345

Boris Novković odlučio je da svojoj vernoj publici pokloni novu, ljubavnu pesmu, koja kako i on sam kaže, podseća na one stare dobre numere po kojima ga svi pamte.

Boris Novković Moskva promo
Foto: Promo

Pesma novi naziv naziv “Moskva” i potpisuju je Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Ovi autori su radili i numeru “Čista ljubav” za istoimenu seriju, koja je izazvala veliku pažnju publike i muzičke javnosti. Za spot “Moskva” je bila zadužena ekipa “Orange videos”. Većim delom je sniman u Sloveniji. Neke scene su realizovane u Ljubljani, a u njima je glumila i ruska balerina iz ljubljanskog teatra. Da Novković voli balerine, potvrđuje i činjenica je već neko vreme u emotivnoj vezi sa Anom Hanić, balerinom pozorišta “Komedi”.

Boris Novković i „Čista ljubav“
Boris Novković Moskva promo
Foto: Promo

– “Moskva” je moj iskreni poklon mojoj dragoj publici, mojim dragim prijateljima, koji vole i prate moje pesme već toliko godina. Ova pesma je sasvim posebna i iskrena. Po atmosferi podseća na moje najbolje stare pesme. Jedva čekam da je publika čuje i da je skupa otpevamo u “Lisinskom” 14. maja, na mom velikom koncertu. A, koji nosi naziv “Čista ljubav” po istoimenom hitu koji je i službena muzika serije “Čista ljubav”. Inače, spot za pesmu “Čista ljubav” do sada je videlo više od dva miliona gledalaca i jedan je od mojih najgledanijih spotova. Ujedno i jedan od najgledanijih u Hrvatskoj u prethodnih godinu dana. A, od “Moskve”, uz podršku moje sjajne izdavačke kuće “Croatia Records”, očekujem čak i veći uspeh! – rekao je Novković.

KSENIJA PAJIĆ: Srećna sam što imam kontinuitet rada

MOSKVA

Najljepša odavde pa do Moskve
Ja gledam te k’o žedan
Na dlanu malo vode
Najljepša od Save do Sibira
Ja birao bih tebe
Al’ ti si ta što bira

I nema zime, tješim se time
Jer biće žena, dobro znam
Al’ nema pravde, jer nema pravde
Da neku drugu zavolim ja

Tu nema pravila
Jer srce ako bira
Baš htjelo bi da sniva
Gdje ona spava

I točku stavila
Na nas iz čista mira
Ni suza s tvoga lica nije prava
Ja mogu umrijeti ali zabadava

Najljepša odavde pa do Moskve
Ti oduvjek si bila
Tu ispod moje kože
Najljepša od Save do Sibira
Boljet će me uvijek
Što nisi moja bila

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde