Boris Novković i “Čista ljubav”

0
436

Boris Novković ponovno je zapevao o ljubavi. I to “Čistoj ljubavi”, za koju mnogi veruju da će biti hit i osvojiti obožavaoce. Reč je o singlu koji je soundtrack istoimene serije.

Boris Novković u spotu za pesmu "Čista ljubav", Foto: Printskrin YouTube / OrangeVideos
Boris Novković u spotu za pesmu “Čista ljubav”, Foto: Printskrin YouTube / OrangeVideos

“Čista ljubav” ime je nove dramske serije, koja 10. septembra počela da se emituje na hrvatskoj Nova TV, a uskoro će je pratiti i gledaoci u regionu. Ujedno tako se zove i pesme koja je špica serije, a otpevao je Boris Novković. Pevaču je ovo prvi put da izvodi soundtrack.

„Kozje uši“ emitovaće se kao mini-serija na RTS-u

Boris Novković u spotu za pesmu "Čista ljubav", Foto: Printskrin YouTube / OrangeVideos
Novković prvi pud izvodi soundtrack, Foto: Printskrin YouTube / OrangeVideos

– Zazvučalo mi je interesantno i kad sam čuo pesmu odmah sam rekao da mi se dopada i da mi je baš legla. Ima prizvuk neke nostalgije – rekao je Novković.

Serija o Nemanjićima počinje da se emituje poslednjeg dana ove godine

Autor “Čudne ljubavi” je hitmejker Dušan Bačić, kompozitor i tekstopisac iz Beograda. Mnogi ga znaju i kao muzičara koji deceniju i po prati Nedu Ukraden na nastupima. On je vrlo brzo spojio ovu melodiju upravo sa Borisovim opusom.
– Kad sam nekako čuo šta sam napravio, jednostavno, prva asocijacija je bio Boris.

Ana Vurcer iz grupe "Učiteljice" čista ljubav
Ana Vurcer iz grupe “Učiteljice”, Foto: Printskrin YouTube / OrangeVideos

U novom singlu učestvovala je i Ana Vurcer iz grupe “Učeteljice”, koja je odsvirala deonice na violini. A i ulepšala, svakako, spot.

Od septembra prva srpska igrana web serija „Prva tarifa“ na sajtu Prve

Bačić je napisao brojne pesme, koje su postale slušane i tražene. Između ostalih i “Da se nađemo na pola puta”, “Na Balkanu” (Neda Ukraden), “Tarapana” (Severina Kojić), “Slučajno” (Saša Kovačević), “Cunami”, “Otrov (Jelena Rozga), “Tri čaše” (Milica Todorović)…

Poznavaoci muzičkih prilika ubeđeni su da će Novković rastopiti srca obožavalaca ljubavnom baladom “Čista ljubav”.

GORAN BOGDAN: Serija „Fargo“ za mene je kao dobitak na lutriji

Inače, nova telenovela najavljena je kao uzbudljiva priča puna životnih obrta, tajni, strasti i intrige. Očekuje se da gledaoce prikuje za male ekrane. Uloge tumače Ivan Herceg, Momčilo Otašević, Ksenija Pajić, Tara Rosandić, Sanja Vejnović, kao i Nives Celzijus. Hercegu je pripao lik bivšeg policijskog inspektora, koji se spletom životnih okolnosti vraća u rodno mesto i zapošljava kao đubretar. Glumca je rekao da mu je bilo drago da je “zaprljao ruke” u ovom projektu.

Otašević će biti Hercegov ljutiti rival i glavni negativac u seriji.
– Gledam da gradim svoj lik da ima svoje dobre strane i svoje loše strane. Tako je napisano i takav je koncept. Ali taj negativac ima i neke svoje dobre strane – kaže Momčilo.

Posle pilot-epizode na festivalima, odlične kritike za „Senke nad Balkanom“

Reakciju publiku sa posebnim uzbuđenjem iščekuje Nives Celzijus. Karijeri pevačice, zabavljačice, spisateljice, sada dodaje i onu glumačku. A, posle tri godine na male ekrane se vraća i glumica Ksenija Pajić, mnogima omiljeno lice hrvatskih sapunica.
– Puno se radi, dobar je rezultat što je najvažnije, tako da nam je to podstrek da radimo još bolje i više – rekla je Ksenija.

Posle „Bekstva iz zatvora“, Uroš Ćertić u američkoj seriji „Dosije X“

Scenario je uradila Nataša Buljan, kreativni producent je Dario Pleić, koji ističe da će se sa glavnim likovima mnogi poistovetiti.

E. A. / Izvor: Dnevnik.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde