Bojan Perić među Štrumpfovima

0
205

Mladi glumac pozajmio je glas Kefalu.

kefalo-štrumfovi bojan perić
Foto: Promo

Popularni animirani serijal o Štrumpfovima, dobio je treći nastavak, a kao i svi crtaći poslednjih deset godina. Film se može pogledati u domaćim bioskopima u sinhronizovanoj verziji u režiji Dragana Vujića Vujketa. “Štrumpfovi: Slobodno selo” za razliku od svojih prethodnika u potpunosti je animirani film.

40 godina pozorišta „Puž“

Bojan Perić je svoj glas pozajmio Kefalu, a kako je glumac istakao, veoma je zadovoljan svojom ulogom. Smatra da se uspešno poigrao sa svojim glasom, s obzirom na to da ni njegovi najbliži prijatelji nisu mogli da nađu sličnost između njegovog glasa i onog kojim je oživeo Kefala. Bojan još dodaje: “Štrumpfovi – skriveno selo” bolji od svih do sada!

Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

Promo za film "Štrumfovi"
Foto: Promo

Osim Perića, još neki od domaćih glumaca su pozajmili svoje glasove omiljenim junacima -Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković… Ovoga puta su se i mnoge ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović, Vladimira Jelića, Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića, Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina, odazvale na poziv distributerske kuće Con film i takođe svojim glasovima oplemenili domaću verziju filma.

Izložba fotografija Ljubivoja Ršumovića na Zlatiboru

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde