Boemski i novogodišnji: Vlado Georgiev u Sava centru 20. decembra

0
98

Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača i autora zakazao je nastup krajem godine u novobeogradskoj dvorani.

Boemski i novogodišnji: Vlado Georgiev u Sava centru 20. decembra

“Boemski i novogodišnji. Izvolite dame i gospodo!” – tako je na društvenim mrežama Vlado Georgiev najavio predstojeći koncert u Sava centru 20. decembra. Na istom mestu popularni Barba družio se sasvojim obožavaocima krajem 2017. i 2018, ali i početkom marta ove godine. I svaki put se Georgiev potrudio da publika uživa u njegovim pesmama, interpretaciji, emocijama… ali i da se podseti na koji način treba da se ophodimo jedni prema drugima, u duhu rečenice: “Izvolite dame i gospodo”.

Vlado Georgiev objavio spot za pesmu “Tebe žedan”
Boemski i novogodišnji: Vlado Georgiev u Sava centru 20. decembra
Foto: Nebojša Babić

“Jedina”; “Žena bez imena”; “Sama bez ljubavi”; “Anđele”; “Hej, ti”; “Draga”; “Bolesni od ljubavi”; “Živim da te nađem”; “Jedo nam ljubav ostaje”… samo su neki od hitova Georgieva, koji će zasigurno i ovog puta biti horski izvedeni u Sava centru. A Vlado poziva publiku na dobar provod, uživanje i, kako reče, “da se svi malo opustimo”. On i dalje stvara pesme, piše, i naravno, održava koncerte u zemlji, regionu, po Evropi…

Nekad je slovio za velikog boema i buntovnika, ali povukao se “iz tih voda”. Od njegovog boemskog života ostaje samo album “Boemski”. Kako je izjavio, lepo je biti boem, ali u određenim granicama, u suprotnom, to se više i ne zove tako.
– Poznajem puno boema, uglavnom su svi oni na neki način umetnici i odudaraju od proseka i sredine koja ih okružuje – rekao je Georgiev.

Spomen česma u znak sećanja na pevača i kompozitora Rođu Raičevića

Karte za decembarski koncert Georgieva “Boemski i novogodišnji” već su u prodaji na blagajni Sava centra i preko DD Ticketsa. Cena ulaznica je 1.800; 2.000; 2.500; 3.000; 3.500; i 4.000 (VIP) dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde