Boban Rajović promovisao u Zagrebu album “Dito”

0
296

U Zagrebu je Boban Rajović predstavio novo diskografsko izdanje.

Boban Rajović promocija u ZG albuma DitoGala promocija albuma “Dito” bila je u samom centru hrvatske prestonice, u klubu “Opera”, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti sa javne scene. Na albumu je 12 pesama, a dve je publika već imala priliku da čuje. To su numera “Spartanac” i duet sa Džejom Ramadanovskim “Hej, živote druže”. Pored ovog dueta na izdanju “Dito” nalazi se još jedan, zajednička pesma sa Mladenom VojičićemTifom Tifom “Kriv”. A, tu je i obrada čuvenog evergrina “Stvari lagane”, koji je 1988. snimio “Tutti Frutti Band”.

„Hej živote, druže“ duet Bobana Rajovića i Džeja Ramadanovskog

Boban Rajović promocija u ZG albuma Dito– Ovaj album posvećujem svojoj publici koja prati moj rad i bodri me sve ove godine. Posvećen je publici koja ceni moj trud i koja mi svaki dan govori koliko me voli. Svima uzvraćam sa – DITO! Zahvaljujem svima koji su došli da podrže promociju u Zagrebu. Sjajno smo se proveli, napravili smo ludu žurku i kako vidim po reakcijama, uradio sam pravu stvar – rekao je Boban.

BOBAN RAJOVIĆ: Hipohondar, ali uvek u top formi

Boban Rajović promocija u ZG albuma DitoAlbum “Dito” uskoro će se naći na svim prodajnim mestima širom regiona. A promociji u Zagrebu prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti. Bili su tu čuveni fudbalski trener Miroslav Ćira Blaževića; kompozitor Rajko Dujmić; vaterpolo trener Ivica Tucak; pa pevač Mladen Vojičić Tifa; čuveni tekstopisac i gitarista Nenad Neno Ninčević (ex Tutti Frutti Band); kao i Džavid Ljubovci, bivši suprug Done Ares, koji je radio na novom albumu Rajovića… Prisutna je bila i Kristina Ivanović, sa kojom je Boban ranijih godina snimio dve duetske pesme.

Mladen Vojičić emotivno doživeo premijeru dokumentarca „Tifa“

Boban Rajović promocija u ZG albuma DitoPromocijom u Zagrebu Boban je dokazao da je velika zvezda na teritoriji cele Hrvatske, čemu svedoče i najveće medijske kuće ove zemlje koje su ispratile ovaj događaj. Inače, Rajović je u Hrvatskoj održao dva spektakularna koncerta, u zagrebačkoj i splitskoj areni, a zakazana je još jedna arena za narednu godinu.

Boban Rajović promocija u ZG albuma DitoPR / Foto: Mario Drausnik/DMC Music

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde