Boban Rajović i Ivana Selakov snimili spot za pesmu “011”

0
101

Numera je posle 10 godina ekranizovana.

Boban Rajović i Ivana Selakov

Ivana Selakov i Boban Rajović objavili su spot za njihov duet “011”. Autor muzike je Miloš Roganović, koji je napisao i tekst zajedno sa Mlađanom Dinkićem. Ova numera snimljena pre deceniju, sada je dobila novo ruho, moderniji aranžman koji su uradili Aleksandar Kobac i Nikola Stojović. Spot je režirao Nenad Jakovljević.

– U okviru 20 godina karijere još jedna stara pjesma u novom ruhu. Uživajte uz “011”, a uskoro i sledeća… – napisoa je na društvenim mrežama Rajović.
– Moj dragi kolega Boban Rajović je došao na ideju da ekranizujemo staru pesmu “011” i da joj uradimo novi, moderniji aranžman. Nadam se da ćete je slušati i voleti još više nego pre 10 godina – rekla je Ivana.

“Noga pred nogu” Bobana Rajovića za jedan dan milion pregleda

Na kanalu YouTube ispot objavljenog spota u kojem se spominju Beograd, nižu se komentari, mahom pohvale. Mnogi su ganuti su rečima koje im, kako navode, baš idu uz period u kojem živimo i situaciji u kojoj se nalazimo.

– Prva rečenica baš opisuje sve ovo što nam se dešava… Pesma puna emocije! Biće bolje to nam kažu svakog dana svi… Baš tako je sada…Uživajte ljudi, jer prolazno je sve… Sve bi bilo mnogo lakše da si sa mnom ti, pa da mogu bar sa nekim sve podeliti… Ovo još emotivnije zvuči sada kada smo u ovoj korona situaciji… Predivna pesma, a sad u ovo vreme baš dira.. Prolazno je sve, to nam je ovih dana jasnije… Objasnili trenutno stanje.. – samo su neki od komentara.

Pre Ivane Selakov “Ako je do mene” odbile Indira Radić i Romana Panić

– Bojim se da ne umem rečima da objasnim koliko mi je teško zbog svega kroz šta prolazimo ne samo mi, već veći deo sveta. Ovakve reakcije, sasvim je jasno, nismo očekivali, ali mi je s druge strane i drago, jer mi se čini da smo brižniji jedni prema drugima. S tim u vezi, drago mi je što pesma budi neke čiste emocije, u kojima nema niti poroka, niti agresije, ljubomore ili bilo čega sličnog – kaže Rajović.

Kako je naveo, povod obrade starih pesama je jubilej – 20 godina karijere, u okviru čega će obraditi 20 svojih starih pesama.
– Mogu da obećam da će svaka naredna biti sve bolja – poručuje Boban, koji je prvi među pevačima, iz brige prema sebi i drugima, otkazao sve predstojeće nastupe.

011

Biće ovo, svi to kažu, teška godina
ma ništa novo
u najavi još par je kriza
po neki rat zbog ko zna kog

Nestali su dobri ljudi, uzeo ih Bog
a naša deca uče kako da prežive
u ovom svetu surovom

Ma sve bi bilo mnogo lakše
da si sa mnom ti
pa da mogu, bar sa nekim
sve podeliti

011 Beograd sad te krije
ja te tražim, a milioni ovde žive
i kao ludak, ja za jezik se ugrizem
kad poželim da ti ime opet vrisnem

Biće bolje to nam kažu,
svakog dana svi, i pričaju nam
iste bajke, iste laži,
al’ džaba sve kad ostarim.

Sad je važno da se živi,
prolazno je sve, kad nikog nema
da se nađe jer je teško,
samo ljubav ostaje.

Sve bi bilo mnogo lakše
da si sa mnom ti
pa da mogu, bar sa nekim
sve podijeliti

011 Beograd sad te krije
ja te tražim, a milioni ovdje žive
i kao ludak, ja za jezik se ugrizem
kad poželim da ti ime opet vrisnem

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde