Bloger Fest 2019: Okupljanje blog zajednice 10. novembra

0
109

U Beogradu će se organizovati autentični blogerski skup. Druženje iz virtuelnog nastaviće se u stvarnom svetu.

Bloger Fest 2019: Okupljanje blog zajednice 10. novembra

Bloger Fest 2019 organizovaće se u nedelju, 10. novembra, u prostorijama DKCB (Takovska 8). Tada će se održati najveća manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju. Na manifestaciji će se okupiti ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma…
Na ovom skupu će gosti i učesnici, odnosno blogeri i instablogeri imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti kroz edukativni i zabavni sadržaj. Tako blog zajednica dobija autentičnu manifestaciju na ovim prostorima. Cilj je povezivanje kroz različite panele blogera i instabloga, i mogućnost da se uživo upoznaju. I, naravno, nauče kako da svoj blog podignu na viši nivo.

Održana digitalna konferencija za influensere “The Army Of Me”
Bloger Fest 2019: Okupljanje blog zajednice 10. novembra

– Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života! – poručuju organizatori. Oni dalje navode: – Kroz druženje na Bloger Festu, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat. Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dođi i podrži blog zajednicu!

Karte za Bloger Fest 2019 su u prodaji online preko Tickets.rs , a dostupne su i na svim Tickets Vision prodajnim mestima i ovlašćenih partnera.

Program manifestacije OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde