“Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi”: Besplatan koncert za Dan mladih

0
251

Na Letnjoj sceni CK “Vlada Divljan” u subotu 12. avgusta proslaviće se Međunarodni Dan mladih besplatnim koncertom grupe “Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi”.

U okviru manifestacije Kulturno leto na Paliluli, građani mogu da pogledaju pozorišne predstave, posete svirke poznatih izvođača i prisustvuju koncertima klasične muzike. Kao i svake godine, obeležiće se Međunarodni Dan mladih 12. avgusta. Ovog leta Opština Palilula na taj dan pripremila je bespalatn koncert grupe “Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi”.

Engleskinja „ukrala“ romski biser

inspektor blaža – Dragi mladi, kao i svi vi koji se tako osecate, obaveštavamo vas da ćemo 12. avgusta sa početkom u 21h obeležiti kao i svake godine Međunarodni Dan mladih. Pripremili smo vam besplatan koncert na našoj letnjoj sceni CK “Vlada Divljan”. Kao i nezaboravno druženje sa Inspektorom Blažom i Kljunovima. Čekamo vas da đuskamo, uživamo i pokažemo koliko nas ima. Kako bismo zajedno poslali poruku da smo važan segment našeg društva. I da u našoj snazi leži budućnost! Vidimo se! – glasi poziv Kancelarije za mlade Palilula.

Deca iz afričkog sirotišta pevaju hit Dina Dvornika

Kulturno leto na Paliluli traje do kraja avgusta na otvorenom, na letnjoj sceni Centra za kulturu “Vlada Divljan”. Deo programa održaće se i u Tašmajdanskom parku. Iako je ulaz slobodan, zbog ograničenog kapaciteta, besplatne ulaznice se preuzimaju na blagajni Centra za kulturu “Vlada Divljan”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde