BITEF na zidu: Otkrivanje murala i promotivna žurka

0
79

U iščekivanju 13. septembra i početka festivala, Bitef tim je za naredni petak pripremio još jedno druženje kao uvertiru za vikend groznicu.

U petak, 31. avgusta (19h), u “Zaokretu” (Cetinjska 15) biće organizovan promo događaj “Bitef na zidu” – otkrivanje murala na kome će raditi Street smart kolektiv. Prisutni će moći da učestvuju u završnoj fazi rada na muralu, powered by Tuborg.
– Posle saradnje na 49. Bitefu, kada je Artez oslikao mural Jovana Ćirilova, ove godine, pridružuje nam se Street smart kolektiv koji će zidu u Cetinjskoj 15 uliti novi duh – najavljuje Bitef tim.BITEF na zidu: Otkrivanje murala i promotivna žurka

52. BITEF: Svečano otvaranje sa Lakostovom „Svitom br. 3 Evropa“

Posle otkrivanja murala, sledi promotivna žurka na kojoj će za muziku biti zadužen Filip Miletić iz “Kišobran” ekipe.
– Sa zvučnika će odzvanjati provereni repertoar DJ-a Filipa Miletića. Đuskanje se podrazumeva, a drugari iz “Куглица – Kuglica” su tu da nam obezbede slatko osveženje – saopštili su organizatori.

Bitef tim je za studente pripremio posebno iznenađenje. Budući da je u periodu rezervacija veliki broj mladih pokazao interesovanje za blok predstava instalacija koje su važan deo ovogodišnjeg programa festivala, samo tokom promotivne žurke “Bitef na zidu”, studenti će uz indeks moći da kupe ulaznice za predstave “Večna Rusija”, “PA’AM” i “Zaostavština, komadi bez ljudi” po specijalnoj promo ceni od 1000 dinara.

52. BITEF: Dve režije Olivera Frljića, muzički spektakl Alana Platela…

Pedeset drugo izdanje Bitefa će se održati u Beogradu od 13. do 22. septembra. Termin održavanja je nešto raniji od onog na koji smo navikli, ali će program festivala biti jedan od atraktivnijih, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da ćemo gledati ostvarenja omiljenih umetnika beogradske publike kao i nove “zvezde”. Na ovogodišnji Bitef dolaze autori: Žoris Lakost; Oliver Frljić; Alen Platel; Dragan Živadinov; Maja Pelević; TeatarNO99 iz Estonije;  Marina Davidova; Nadav Barnea; Štefan Kegi i mnogi drugi.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde