Snima se: Druga sezona serije “Biser Bojane” reditelja Milana Karadžića

0
972

Na Velikoj plaži u Ulcinju okupila se filmska ekipa, koju predvodi reditelj Milan Karadžić.

Ekipa serije “Biser Bojane” na okupu, Foto: Instagram

Počelo je snimanje druge sezone serije “Biser Bojane”, koju će gledaoci na malim ekranima gledati ove jeseni. Prva klapa nastavka serijala pala je za šankom na plaži u veseloj i razigranoj atmosferi. Podsetimo, publika je prvo pre dve godine zavolela film u koprodukciji Srbije i Crne Gore, pa je ta savremena, romantična, akciona komedija pretočena i u mini-seriju od četiri epizode, koju je pratilo milionsko gledalište. A, sada će uslediti nastavak avantura dobro znanih junaka – Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole, Lole, Matije, Sandre, Đovanija…

MILAN KARADŽIĆ: Humor na Balkanu je hrabar, nije ulizički

Druga sezona imaće osam epizoda, a reditelj Milan Karadžić obećava u nastavku žešće priče, sa još mnogo novih likova, dobre ljubavne storije, zanimljive melodramske obrte, krimi radnje… Neki su rekli da će to zapravo biti opušteniji krimić.

Inače, ekipu serije na snimanju su posetili premijer Crne Gore, Duško Marković, kao i generalni direktori oba nacionalna servisa, Dragan Bujošević (RTS) i Božidar Šundić (RTCG), koji su podržali ovaj projekat. Šundić je kazao da je njihov plan da 27. novembra, na Dan RTCG, kada slave jubilej, krenu sa emitovanjem druge sezone.

“Biser Bojane”, film Milana Karadžića u maju u Kanadi

U prvom delu uloge su tumačili Slaven Došlo; Milutin Mima Karadžić, Vanja Nenadić; Hristina Popović; Andrija Milošević; Dubravka Drakić; Emir Ćatović; Mladen Nelević… gledaoci veruju da će svi oni biti i u nastavku. A, najavljeno da će se pojaviti i nekoliko novih poznatih glumaca, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije.

E. A. / Izvor: RTS, RTCG

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde