Biković ovog vikenda nagrađuje stohiljaditog gledaoca filma “Sluga”

0
59

Ruska komedija je bioskopski hit, obara rekorde gledanosti kako u ruskim bioskopima tako i u srpskim.

Biković ovog vikenda nagrađuje stohiljaditog gledaoca filma "Sluga"
Miloš Biković će nagraditi stohiljaditog gledaoca filma u beogradskom bioskopu, Foto: Promo

Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa. Naš glumac će ovom prilikom nagraditi vrednim nagradama jubilarnog posetioca.

Ostvarenje “Sluga” postalo je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji. Pored ruske, oduševljava i ovdašnju publiku. Tako je za samo tri nedelje prikazivanja “Sluga” postao jedan od najgledanijih stranih filmova u srpskim bioskopima.

Serija “Južni vetar” od 19. januara na Prvom programu RTS

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka. On će sticajem okolnosti, dobiti lekciju pravih vrednosti iz života. Glavni junak filma je Grigorije, zvani Griša. Raskalašni klinac je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je “iznad zakona”, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i lažira javu. Griša se posle saobraćane nesreće koju je prouzrokovao budi – u prošlosti!

Momak se odjednom našao u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove “magične skalamerije” poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede. Kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga…

Komedija “Sluga” sa Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u domaće bioskope

Film “Sluga” režirao je Klim Šipenko. Pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin; Marija Mironova; Aleksandr Samojlenko; Aleksandra Bortič; Olga Dibceva… Distributeri filma su “Stars Media Int.” i “Delius Film”

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde