Miloš Biković i Antonio Banderas – trejler za film “Izvan granice realnosti”

0
421

U martu je počeo da se u bioskopima širom Rusije prikazuje film “Izvan granice realnosti”, koji će na velika platna u Srbiji stići u maju. Reč je o ostvarenju režisera Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Činkvemanija. A, glavne uloge tumače srpski glumac i holivudski superstar – Miloš Biković i Antonio Banderas.

Iz filma Izvan granice realnosti Miloš Biković
Banderas i Biković u novom filmu

Iz filma Izvan granice realnosti Miloš BikovićPoznato je da Miloš Biković već uveliko gradi karijeru van granica Srbije. Ovih dana je u Srbiji počeo da se prikazuje ruski film “Led”, u kojem igra zajedno sa svojom devojkom, ruskom glumicom Aglajom Darijom Tarasovom. U filmu “Izvan granice realnosti” (Za granью realьnosti) imao je priliku da sarađuje i sa Antonijom Banderasom. Biković glumi lik Majkla, koji okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Film je sniman u nekoliko zemalja, Rusiji, Gruziji i Italiji.

Pala poslednja klapa filma „Južni vetar“ Miloša Avramovića
Iz filma Izvan granice realnosti Miloš Biković
Iz filma “Izvan granice realnosti”

Osim Bikovića i Banderasa, u ovom ostvarenju igraju Ljubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica. Kako navode distributeri, film “Izvan granice realnosti” u Srbiji će biti prikazan 2. maja.

Snimanje druge sezone „Senki nad Balkanom“ počeće na leto

Inače, još tri ruska filma u kojima glumi Miloš “krčkaju” u postprodukciji. Domaća publika s nestrpljenom iščekuje i “Južni vetar”, film Miloša Avramovića, koji će uskoro biti predstavljen. Kao i “Balkansku među”, gde takođe glumi i producent je, a i nastavak serije “Senke nad Balkanom”, pošto je reditelj Dragan Bjelogrlić najavio da će Biković tumačiti neki od novih likova. Izvesno je da će gledaoci moći daga vide i u filmu i seriji “Čarape kralja Petra”, koju uskoro sa snimanjem započinju Lazar i Petar Ristovskog, a gde će igrati lik kralja Aleksandra…

Ruski film „Led“ sa Milošem Bikovićem u srpskim bioskopima od 8. marta

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde