Biće i petog koncerta Đorđa Balaševića u Kombank dvorani

0
191

Proteklih dana Trg Nikole Pašića bio je “okupiran” obožavaocima Đorđa Balaševića.

Biće i petog koncerta Đorđa Balaševića u Kombank dvorani Kako je objavljeno da će ulaznice za koncert Đorđa Balaševića 2. decembra u Kombank dvorani biti puštene u prodaju, kao i da nema online rezervacija, krenula je gužva ispred čuvene beogradske dvorane. Posetioci su formali dugačak red od ranog jutra na trgu, i karte su ubrzo rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike zakazana su još dva nova termina, 4. i 6. decembra. Slika ispred nekadašnje Dvorane Doma sindikata ponovila se i narednog dana. Baš kao i razvoj situacije. Odnosno, u rekordnom roku i te karte su planule. Dogovoreno je da bude koncert i 7. decembra… ni za njega više nema slobodnih mesta.

Rasprodat koncert Panonskog mornara, još dva nova termina

Na društvenim mrežama obožavaoci jadukuju, pogotovo oni iz unutrašnjasti, jer nisu u mogućnosti ka “skoknu” do Beograda i čekaju u redu. Mnogi se raspituju kod Đoletove ćerke Bebe ima li nade da nekako nabave ulaznice… Ona kako sazna nešto novo, prosleđuje informacije.

Objavljuje i prepisku sa svojim ocem, njihove poruke na mobilnom telefonu… I, po svemu sudeći, biće i petog koncertra u Beogradu, i to 9. decembra. Jedino se još ne zna kada će ulaznice moći da se kupe. Jer, u Kombank dvorani kažu: “Pratite informacije na društvenim mrežama!”

Oglasio se i Panonski moranar na svojoj oficijelnoj stranici na Facebooku:

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde